Ελλάδα
19-04-2021 | 15:20

Τον Μάιο θα λειτουργήσει η επένδυση στα αστέρια Γλυφάδας

Newsroom
Μοιράσου το
Τον Μάιο θα λειτουργήσει η επένδυση στα αστέρια Γλυφάδας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τον Μάιο θα τεθεί σε λειτουργία η επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας η οποία προχωρά με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να προλάβει την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης το έργο προχωρά κανονικά ενώ υπενθυμίζεται  ότι η αρχιτεκτονική μελέτη - αναθεώρηση της άδειας δόμησης του συγκροτήματος εγκρίθηκε πριν από έναν μήνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής επιτρέποντας έτσι την επιτάχυνση των έργων.

Το εμβληματικό έργο θα αναβιώσει το «στολίδι» της Αθηναϊκής Ριβιέρας ανοίγοντας νέες προοπτικές στο παραλιακό μέτωπο.

Το project τοποθετείται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 271,7 στρέμματα (234, 2 στρέμματα χωρίς το τμήμα αιγιαλού παραλίας) και οι υποδομές θα περιλαμβάνουν 115 δωμάτια, 12 σουίτες και 14 τουριστικές κατοικίες,  2 εστιατόρια, κέντρο spa, εκθεσιακό χώρος, αρχαιολογικούς περιπάτους, χώρους δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους.

Ο σχεδιασμός του έργου έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού τουρισμού και αναψυχής τα Αστέρια Γλυφάδας, συνδυάζοντας πολυτελείς υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας, με ένα ευρύ δίκτυο πράσινων διαδρομών, εντός του αστικού ιστού.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.