Μπάιντεν: Μπορεί να αυξηθεί το πακέτο στήριξης για τους πληγέντες από τον κορονοϊό

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπάιντεν: Μπορεί να αυξηθεί το πακέτο στήριξης για τους πληγέντες από τον κορονοϊό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τον επόμενο μήνα, αφού αναλάβει τα καθήκοντά του, να προτείνει «εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια» ως βοήθεια για τους πληγέντες από την πανδημία, πέραν του ποσού που μπορεί να εγκρίνει το Κογκρέσο μέχρι το τέλος του έτους.

«Μιλάμε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια», είπε ο Μπάιντεν απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, στους οποίους νωρίτερα είχε κάνει δηλώσεις για την κατάσταση της οικονομίας. «Νομίζω ότι ο κόσμος θα δει την αναγκαιότητα» ενός τέτοιου πακέτου, πρόσθεσε.

Όσον αφορά το εμβόλιο για την Covid-19, ο Δημοκρατικός πολιτικός δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό.

Για την ορκωμοσία του στις 20 Ιανουαρίου, ο Μπάιντεν είπε ότι δεν θα είναι «συνηθισμένη» αλλά θα μοιάζει περισσότερο με το καλοκαιρινό συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος και πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια μεγάλη παρέλαση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η απόβαση των Κυρανάκη - Κεραμέως στην έδρα Σαμαρά - Η πολιτική μοναξιά του Τσίπρα - Το ραντεβού Στέφανου - Άδωνι

«Σπίτι μου 3»: Στεγαστικά δάνεια με μειωμένο επιτόκιο σε νέους και νοικοκυριά χαμηλού ή μεσαίου εισοδήματος

Εντεκάδα από... χρυσάφι - Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider