Τα διάσημα δίδυμα αδέρφια που «αξίζουν» μια περιουσία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα διάσημα δίδυμα αδέρφια που «αξίζουν» μια περιουσία
Αυτά τα αδέρφια κατάφεραν να χτίσουν μια ολόκληρη αυτοκρατορία, επί δύο!

Μόλις 3,2% των ανθρώπων στη Γη μπορούν να πουν ότι έχουν δίδυμο αδερφό/αδερφή και ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτούς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό για να χτίσουν μια τεράστια περιουσία!

Το TheRichest συγκέντρωσε σε μια λίστα τα πιο γνωστά ονόματα από δίδυμα αδέρφια που οι περιουσίες τους, μαζί αλλά και χωριστά, αγγίζουν αστρονομικά ύψη, με βάση τα στοιχεία του Celebrity Net Worth.

Δείτε ποιοι απέκτησαν μια θέση στη λίστα:

Είναι διάσημες ως οι δίδυμες Όλσεν. Οι δύο αδερφές μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και ξεκίνησαν την καριέρα τους όταν ήταν σχεδόν μωρά στην τηλεόραση μέσα από ένα ρόλο στη σειρά Full House. Όμως έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο μέσα από τις ταινίες που γύρισαν (την παραγωγή των οποίων έκαναν οι ίδιες!).

Λίγα χρόνια πριν ενηλικιωθούν οι δύο αδερφές ανακοίνωσαν πως εγκαταλείπουν την καριέρα τους στο σινεμά και την τηλεόραση και ίδρυσαν το δικό τους κολοσσό μόδας, με ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα μέσα από δύο brand. Ένα ακριβό, high-end και ένα πιο οικονομικό που απευθυνόταν στο ευρύτερο κοινό. Πλέον η υπογραφή τους στο σχεδιασμό και την παραγωγή βρίσκεται πίσω και από τα brand Olsenboye και StyleMint.

Σύμφωνα με το Elle, η κοινή τους περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατ. δολάρια!

Ο Ρεξ καιο ο Ρομπ είναι τα δίδυμα παιδιά του διάσημου προπονητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Μπάντι Ράιαν και έγιναν και οι ίδιοι πετυχημένοι προπονητές στο ίδιο άθλημα, στο National Football League.

Τα στοιχεία του Celebrity Net Worth δείχνουν πως η κοινή τους περιουσία ξεπερνά τα 32 εκατ. δολάρια με τον Ρεξ να έχει στο όνομα του τα 20 εκατ. δολάρια και τα υπόλοιπα 12 εκατ. δολάρια να ανήκουν στον Ρομπ.

Η ταινία Ted, η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και το Avatar είναι μερικές από τις ταινίες που έχει εμφανιστεί ο Τζιοβάνι Ριμπίζι. Ενώ και η αδερφή του, Μαρίζα, έχει μια επίσης επιτυχημένη κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα.

Σύμφωνα με το TheRichest, η κοινή τους περιουσία εκτιμάται στα 44 εκατ. δολάρια, με τα 34 εκατ. δολάρια να ανήκουν στον Τζιοβάνι και τη Μαρίζα να έχει στην κατοχή της τα 10 εκατ. δολάρια.

Τα δύο δίδυμα αδέρφια έγιναν διάσημα από τη σειρά του καναλιού της Disney, The Suite Life of Zack & Cody, στην οποία πρωταγωνιστούσαν, ενώ έκαναν την εμφάνιση τους, μαζί και ξεχωριστά σε πολλές ταινίες που κυκλοφόρησαν αμέσως σε DVD.

Έχουν τη δική τους σειρά ρούχων και πλέον σε ηλικία 26 ετών πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Η κοινή τους περιουσία υπολογίζεται στα 16 εκατ. δολάρια.

Είναι δίδυμα αδέρφια με εντυπωσιακές καριέρες στο National Football League.

Ο ένας έπαιζε για χρόνια για τους Tampa Bay Buccaneers και ο άλλος για τους New York Giants. Τα δύο αδέρφια σύμφωνα με το Celebrity Net Worth «αξίζουν» 26 εκατ. δολάρια, με τα 14 εκατ. δολάρια να ανήκουν στον Τίκι και τα 12 εκατ. δολάρια στον Ροντ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:58

Ιράν: Διατηρεί επαφή με το Λίβανο αναφορικά με την τήρηση των δεσμεύσεων της εκεχειρίας σε όλα τα μέτωπα

23:38

Θεσσαλονίκη: Άντρας βρέθηκε νεκρός σε ρέμα στην Ευκαρπία

23:16

Επίσκεψη Ν. Δένδια στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης

22:48

Σαλαμίνα: Κατασχέθηκαν πάνω από 2.000 κροτίδες και φωτοβολίδες - Πέντε συλλήψεις

22:18

Λιβύη: Έγκριση του πρώτου ενοποιημένου προϋπολογισμού πλέον της δεκαετίας

21:47

Τα έθιμα του Πάσχα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες

21:18

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 20χρονου συνελήφθη άνδρας στη Σταυρούπολη

21:00

Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

20:24

ΗΠΑ: Δύο πολεμικά πλοία διέπλευσαν σήμερα το Στενό του Ορμούζ

20:00

Εκλογές Ουγγαρία: Τα προγνωστικά για νίκη Μαγιάρ – Η «παγίδα» Όρμπαν στις μονοεδρικές

19:47

Έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως

19:22

ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες

19:17

Γερμανία: Απεργία των πιλότων της Lufthansa στις 13 και 14 Απριλίου

19:10

Κύπρος: Νεκρός ανασύσρθηκε εγκλωβισμένος στο κτίριο που κατέρρευσε στη Γερμασόγεια

18:11

Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε

17:58

Ιράν: Αμερικανικό πολεμικό ανέκρουσε πρύμναν στο Ορμούζ μετά από προειδοποίηση μας - Διαψεύδουν οι ΗΠΑ

17:28

Καβάλα: Ένα παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

17:16

Μητσοτάκης: Mπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα μεταξύ μας και πίστη στο αύριο

17:00

Το ενεργειακό κόστος βαρίδι για τον τουρισμό

16:54

Τραμπ: Αδεια τάνκερ κατευθύνονται στις ΗΠΑ για να φορτώσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο

16:46

Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας

16:37

Μακρόν: Βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας για το Ιράν

16:19

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των άμεσων ειρηνευτικών συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Αδιέξοδο για το Ορμούζ

16:07

ΒοΕ: Σε επαφές με τράπεζες και ρυθμιστικές αρχές για το Mythos της Anthropic

15:52

Κύπρος: Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Γερμασόγεια - Τρεις τραυματίες

15:42

Μακρόν - Ερντογάν συζήτησαν για Ιράν και Ουκρανία

15:10

Μισισιπής: Αντιδράσεις για την κατασκευή τεράστιου εργοστάσιου παραγωγής ενέργειας για την xAI

14:47

Καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς στη Βάρη

14:42

Ουκρανία: Υποδοχή 175 αιχμαλώτων πολέμου και επτά αμάχων από τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος Ζελένσκι

14:22

Χατζηδάκης: Η μάχη με το βαθύ κράτος πρέπει να είναι συνεχής

gazzetta
gazzetta reader insider insider