Έκλεισαν όλες οι πύλες εισόδου σε Μετρό και ΗΣΑΠ - Μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο οι μετακινήσεις

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έκλεισαν όλες οι πύλες εισόδου σε Μετρό και ΗΣΑΠ - Μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο οι μετακινήσεις
Κλειστές πύλες σε όλους τους σταθμούς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ.

Μόνο με ηλεκτρονική κάρτα ή ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει από τους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου το επιβατικό κοινό, καθώς κλειστές είναι πλέον όλες οι πύλες εισόδου – εξόδου.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι έκλεισαν οι πύλες και στον σταθμό «Βικτώρια», σηματοδοτώντας το ολικό κλείσιμο όλων των σταθμών αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ (γραμμές 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ).

Την πρώτη ημέρα κλεισίματος των πυλών, Δευτέρα 15 Απριλίου στο σταθμό «Βικτώρια» παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με την ίδια ημέρα μία εβδομάδα νωρίτερα.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών, οι επικυρώσεις και συνεπακόλουθα, τα έσοδα του ομίλου ΟΑΣΑ παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

Είναι ενδεικτικό ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Φωτιά» το πασχαλινό τραπέζι – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές

Υπερκέρδη στην Ενέργεια: Επανέρχεται η συζήτηση για φορολόγηση – Το μοντέλο του 2022 στο επίκεντρο

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση στο ΝΑΤΟ με μισθό 1.477 ευρώ - Αιτήσεις έως 22 Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider