Τα μεγάλα «χαρτιά» των crypto πέφτουν, το Shiba Inu συνεχίζει το ράλι - Το Bitcoin κάτω από τα 60.000 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα μεγάλα «χαρτιά» των crypto πέφτουν, το Shiba Inu συνεχίζει το ράλι - Το Bitcoin κάτω από τα 60.000 δολάρια
Το Shiba Inu, το τρίτο κρυπτονόμισμα στον κόσμο στις περισσότερες αναζητήσεις στο Google μέχρι στιγμής φέτος, εν μέσω αυξανόμενων όγκων συναλλαγών στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο Shiba Swap, σκαρφάλωσε σε νέο ρεκόρ όλων των εποχών, «σπάζοντας το φράγμα» των 0,00005 δολαρίων την Τρίτη.

Τελευταία ενημέρωση: 17:05

Το Shiba Inu, το τρίτο κρυπτονόμισμα στον κόσμο στις περισσότερες αναζητήσεις στο Google μέχρι στιγμής φέτος, εν μέσω αυξανόμενων όγκων συναλλαγών στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο Shiba Swap, σκαρφάλωσε σε νέο ρεκόρ όλων των εποχών, «σπάζοντας το φράγμα» των 0,00006 δολαρίων την Τρίτη, αγγίζοντας τα 0,0000623 δολάρια. Πρόκειται για ένα 24ωρο κέρδος περί τα 30%, με το νόμισμα να αυξάνεται σχεδόν κατά 95% σε λιγότερο από μια εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinDesk.

Το Marketwatch αναφέρει την αυξανόμενη υποστήριξη μιας καμπάνιας υπογραφών του Change.org για την προσθήκη του SHIB στην πλατφόρμα συναλλαγών της Robinhood, καθώς συμβάλλει στην ώθηση του ψηφιακού νομίσματος σε νέα υψηλά. Η αίτηση ζητά το SHIB να έχει την ίδια μεταχείριση με το έτερο crypto στο Robinhood, Dogecoin, και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 333.000 υπογραφές. Το DOGE υποχώρησε περίπου 12% σε συνάρτηση με την συνολική πτώση της αγοράς την Τετάρτη.

Το Shiba Inu «αναρρώνει» από μια πτώση νωρίτερα στην εβδομάδα αφότου ο Έλον Μασκ είπε το Σαββατοκύριακο ότι δεν κατέχει κανένα crypto. Συμβούλευσε επίσης τους επενδυτές «να μην ποντάρουν και την φάρμα τους στα κρυπτονομίσματα».

Η μετοχή της Robinhood σημείωσε πτώση 10% πριν από το άνοιγμα της Wall Street, αφού ανέφερε μεγαλύτερη τριμηνιαία απώλεια και χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις, παράλληλα με ασθενέστερα έσοδα από crypto, καθώς αυτή η δραστηριότητα «μειώθηκε από υψηλά ρεκόρ».

Το Bitcoin, εν τω μεταξύ, υποχώρησε κάτω από τα 60.000 δολάρια, σχεδόν 6% σε διάστημα 25 ωρών στα 58.697 δολάρια και στέλνοντας το ψηφιακό νόμισμα στα πιο χαμηλά επίπεδά του από τα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με στοιχεία του CoinDesk.

Το Bitcoin εκτινάχθηκε σε νέο υψηλό πάνω από τα 67.000 δολάρια την περασμένη εβδομάδα, καθώς έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο Bitcoin ETF της ProShares. Το Ether διαπραγματευόταν σε κάτι περισσότερο από 4.000 την Τετάρτη, σημειώνοντας πτώση σχεδόν 5% τις τελευταίες 24 ώρες.

Photo: GettyImages/Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Shiba Inu: Νέο ιστορικό υψηλό, με ράλι 50% - Το 11ο σε αξία κρυπτονόμισμα στον κόσμο

Shiba Inu: Ο Μασκ είπε πως δεν κατέχει «κανένα» - Πτώση 15% από το ιστορικό υψηλό του

Shiba Inu: Τι προκάλεσε το ράλι των τελευταίων ημερών;

gazzetta
gazzetta reader insider insider