Νέος κύκλος Dimaq Professional από τον IAB Hellas

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέος κύκλος Dimaq Professional από τον IAB Hellas
Τρεις νέους κύκλους πιστοποίησης «DIMAQ Professional», της πρώτης Επαγγελματικής Πιστοποίησης για επαγγελματίες του Digital Marketing στην Ελλάδα, προγραμματίζει τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ο IAB Hellas.

Το πρόγραμμα Dimaq (Digital Marketing Qualifications) τελεί υπό την αιγίδα του IAB Europe και παρέχει τη δυνατότητα σε Έλληνες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους τόσο για την ελληνική όσο και για τις αντίστοιχες διεθνείς αγορές.

Στόχος του προγράμματος είναι οι υποψήφιοι να βεβαιώσουν τις δεξιότητές τους σε επιμέρους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας όπως:

* DIGITAL BASICS

* STRATEGY & PLANNING

* DISPLAY ADVERTISING

* SEARCH ENGINE MARKETING & SEO

* VIDEO ADVERTISING

* SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETING

* MOBILE MARKETING

* PROGRAMMATIC RTB

* EMAIL MARKETING

* e-COMMERCE

* ANALYTICS & UX και

* DIGITAL LAW

Για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων, παρέχονται επίσης ειδικά εκπαιδευτικά μαθήματα από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, πιστοποιημένους ως DIMAQ Trainers από το εξωτερικό.

Η επόμενη εξέταση πιστοποίησης προγραμματίζεται για τις 18 Μαΐου και θα λάβει χώρα στο νέο city campus του BCA (Λ.Αλεξάνδρας 205) ενώ το πρόγραμμα προετοιμασίας πραγματοποιείται την Τρίτη 7/5, την Τετάρτη 8/5, την Τρίτη 14/5 και την Τετάρτη 15/5. Αντίστοιχοι κύκλοι προγραμματίζονται για τον Ιούνιο (εξέταση πιστοποίησης το Σάββατο 22/6 και πρόγραμμα προετοιμασίας την Τρίτη 11/6, την Τετάρτη 12/6, την Τρίτη 18/6 και την Τετάρτη 19/6) και τον Ιούλιο (εξέταση πιστοποίησης το Σάββατο 20/7 και πρόγραμμα προετοιμασίας την Τρίτη 9/7, την Τετάρτη 10/7, την Τρίτη 16/7 και την Τετάρτη 17/7).

Πιστοποιημένοι tutors είναι η Άντα Κυρκιλή και η Γεωργία Ζαχαράκη διακεκριμένα στελέχη της ψηφιακής αγοράς.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider