Τα 10 καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

Αν ψάχνετε για έξτρα εισόδημα μέσω της όλο και δημοφιλέστερης εργασίας freelancing, υπάρχει πληθώρα επιλογών για να ανακαλύψετε τα οφέλη του ευέλικτου αυτού τρόπου ζωής.

Αν θέλετε να γίνετε freelancer αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτά τα 10 websites έχουν τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας!

Πλατφόρμα για επιστήμονες και ακαδημαϊκούς που αναζητούν βοήθεια για έρευνα, συγγραφή εργασιών και πολλά άλλα. 

Το Fiverr είναι μια πλατφόρμα για κάθε είδους «δημιουργικό» επαγγελματία, δηλαδή συγγραφείς, κινηματογραφιστές, παραγωγοί, φωτογράφοι κ.λπ. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να γίνει πολύ καλό εργαλείο για να «μεγαλώσετε» τη φήμη σας.

Εάν είστε συγγραφέας, συντάκτης, blogger, εκδότης, το Freelance Writing Gigs είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους freelancers που έχουν ταλέντο στις λέξεις!

Πρόκειται για μια εξαιρετική πλατφόρμα, που εστιάζει σε freelancing για σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν είστε σχεδιαστής, προγραμματιστής ιστοσελίδων, ειδικός SEO, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο peopleperhour.

Πλατφόρμα για freelancer σχεδιαστές, η 99designs σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς σχεδίου και να λαμβάνετε σχόλια και κριτικές από τους πελάτες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ταλαντούχους σχεδιαστές να αποδείξουν τα ταλέντα τους.

Το Guru είναι το ιδανικό site για να προβάλλετε την εμπειρία σας και σας παρέχει κάθε μέρα ευκαιρίες δουλειάς που αντιστοιχούν στα προσόντα σας. 

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Craigslist ως απλά μια πλατφόρμα προσφοράς και ζήτησης χιλιάδων πραγμάτων, είναι πραγματικά χρήσιμο εργαλείο και για τη freelance εργασία.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες, εκτός από τη μεγάλη προσφορά, το Freelancer σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε άλλους ελεύθερους επαγγελματίες σε διαγωνισμούς για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Αν είστε ανταγωνιστικοί και σίγουροι για την εμπειρία σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Με μια σαφώς διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη λίστα, η Toptal απευθύνεται σε έμπειρους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν πληρείτε τα προσόντα εγγραφής στο δίκτυο, αποκτάτε πρόσβαση σε σημαντικά projects με μεγάλους πελάτες (JPMorgan, Zendesk, Airbnb κ.λπ.) και καλό μισθό.

Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια πελάτες, το Upwork ικανοποιεί όλα τα είδη ελευθέρων επαγγελματιών. Προσφέρει εργασία τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα projects, για επίπεδο αρχάριων ή ειδικευμένων επαγγελματιών και πληρώνει είτε με την ώρα είτε ανά project.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:50

Η Λετονία θα ενισχύσει τον ουκρανικό στρατό με τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης

23:45

Ιστορική ομιλία του βασιλιά Καρόλου στο Κογκρέσο - «Πιο σημαντική από ποτέ η συνεργασία Ευρώπης και Αμερικής»

23:30

Ευρώπη: Τα μικρά αεροδρόμια φοβούνται ότι δεν θα επιβιώσουν λόγω ακριβού πετρελαίου

23:27

Τρεις διασώστες νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στον νότιο Λίβανο - Δύο στρατιώτες τραυματίες

23:09

Wall Street: Ο σκεπτικισμός για την OpenAI έφερε απώλειες στον Nasdaq

23:00

Εργατική Πρωτομαγιά: Από 9:00-21:00 θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

22:44

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης απέρριψε τις δύο προσφυγές για το δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ

22:38

Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ

22:33

Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft - Ζητά αποζημίωση 150 εκατ. δολ.

22:28

Επίθεση Τραμπ σε Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει όταν μιλάει για το Ιράν»

22:20

Πετρέλαιο: Έκανε το «7 στα 7» με κέρδη άνω του 3%

22:10

Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»

22:05

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Η στήριξη στον Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό

21:48

Χρυσός: Πτώση άνω του 2% με φόντο την Μέση Ανατολή

21:33

Γερμανία: Σχεδιάζει 111 δισ. νέου χρέους για το 2027 - Εισηγείται φόρο ζάχαρης και πλαστικού

21:26

Χατζηδάκης: ΔΕΗ, ΕΦΚΑ και διαχείριση της πανδημίας χειροπιαστά παραδείγματα εκσυγχρονισμού του κράτους

21:24

Νέo «καμπανάκι» Ντάιμον για πιθανή κρίση στην αγορά κρατικών ομολόγων

21:08

Γεωργιάδης: «Η υγεία στην Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και με πολύ μεγάλη ταχύτητα»

20:56

Παπασταύρου και Ράιτ συζήτησαν για τον Κάθετο Διάδρομο και την συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ

20:48

Ρεσάλτο αμερικανών πεζοναυτών σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Αραβική Θάλασσα

20:34

Σαράντης: Διανέμει μέρισμα 0,39 ευρώ/μετοχή για το 2025

20:27

Μητσοτάκης: «Τα 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς το επιτελικό κράτος»

20:09

Μερτς: «Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού» - Διαφωνεί η γερμανική αστυνομία

19:59

Κικίλιας: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των ναυτικών τα επόμενα επτά χρόνια

19:54

Eurobank: Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 258,7 εκατ. ευρώ και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

19:49

Εισήγηση Πιερρακάκη - Κυρανάκη στο Υπουργικό: Το Δημόσιο παραιτείται από ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη

19:38

Έναρξη έργων για νέο πάρκο στον Πειραιά - Επένδυση 3,25 εκατ. από την ΟΛΠ ΑΕ

19:30

Αλλάζει o καιρός ενόψει Πρωτομαγιάς - Πτώση θερμοκρασίας και βροχές

19:16

Τράπεζα της Ελλάδος: Απαιτείται εγρήγορση στην εποπτεία των τραπεζών

19:11

Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα εν μέσω Ιράν και αποχώρησης ΗΑΕ από OPEC

gazzetta
gazzetta reader insider insider