09-02-2019 | 10:33

Τα 10 καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

Μοιράσου το
Τα 10 καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

Αν ψάχνετε για έξτρα εισόδημα μέσω της όλο και δημοφιλέστερης εργασίας freelancing, υπάρχει πληθώρα επιλογών για να ανακαλύψετε τα οφέλη του ευέλικτου αυτού τρόπου ζωής.

Αν θέλετε να γίνετε freelancer αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτά τα 10 websites έχουν τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας!

Πλατφόρμα για επιστήμονες και ακαδημαϊκούς που αναζητούν βοήθεια για έρευνα, συγγραφή εργασιών και πολλά άλλα. 

Το Fiverr είναι μια πλατφόρμα για κάθε είδους «δημιουργικό» επαγγελματία, δηλαδή συγγραφείς, κινηματογραφιστές, παραγωγοί, φωτογράφοι κ.λπ. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να γίνει πολύ καλό εργαλείο για να «μεγαλώσετε» τη φήμη σας.

Εάν είστε συγγραφέας, συντάκτης, blogger, εκδότης, το Freelance Writing Gigs είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους freelancers που έχουν ταλέντο στις λέξεις!

Πρόκειται για μια εξαιρετική πλατφόρμα, που εστιάζει σε freelancing για σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν είστε σχεδιαστής, προγραμματιστής ιστοσελίδων, ειδικός SEO, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο peopleperhour.

Πλατφόρμα για freelancer σχεδιαστές, η 99designs σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς σχεδίου και να λαμβάνετε σχόλια και κριτικές από τους πελάτες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ταλαντούχους σχεδιαστές να αποδείξουν τα ταλέντα τους.

Το Guru είναι το ιδανικό site για να προβάλλετε την εμπειρία σας και σας παρέχει κάθε μέρα ευκαιρίες δουλειάς που αντιστοιχούν στα προσόντα σας. 

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Craigslist ως απλά μια πλατφόρμα προσφοράς και ζήτησης χιλιάδων πραγμάτων, είναι πραγματικά χρήσιμο εργαλείο και για τη freelance εργασία.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες, εκτός από τη μεγάλη προσφορά, το Freelancer σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε άλλους ελεύθερους επαγγελματίες σε διαγωνισμούς για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Αν είστε ανταγωνιστικοί και σίγουροι για την εμπειρία σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Με μια σαφώς διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη λίστα, η Toptal απευθύνεται σε έμπειρους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν πληρείτε τα προσόντα εγγραφής στο δίκτυο, αποκτάτε πρόσβαση σε σημαντικά projects με μεγάλους πελάτες (JPMorgan, Zendesk, Airbnb κ.λπ.) και καλό μισθό.

Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια πελάτες, το Upwork ικανοποιεί όλα τα είδη ελευθέρων επαγγελματιών. Προσφέρει εργασία τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα projects, για επίπεδο αρχάριων ή ειδικευμένων επαγγελματιών και πληρώνει είτε με την ώρα είτε ανά project.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.