Παραγωγοί της Βέροιας προσφέρουν φρούτα σε μαθητές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παραγωγοί της Βέροιας προσφέρουν φρούτα σε μαθητές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Δωρεάν φρούτα διανέμει ο Δήμος Ναυπλιέων σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία προέρχονται από ομάδα παραγωγών της Βέροιας.

Συγκεκριμένα, παραγωγοί της Ημαθίας προσέφεραν 100 τόνους ακτινίδια και υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ραφαήλ Μπαρού, συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν τη διανομή σε σχολεία, ενώ προετοιμάζονται για διανομή σε κατοίκους του Ναυπλίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και υποφέρουν από την ανεργία.

Σήμερα το πρωί έγινε η διανομή των ακτινιδίων σε 43 σχολεία του δήμου και 4.400 μαθητές, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η διανομή των φρούτων σε κατοίκους του δήμου έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Εφορία: Έκρηξη 30% του αριθμού των οφειλετών τον Μάρτιο

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider