ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κατασκευάζει νέο σχολείο στην Ελασσόνα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κατασκευάζει νέο σχολείο στην Ελασσόνα
Η εταιρεία, δείχνοντας άμεσα την ευαισθησία της ανέλαβε την κατασκευή από την αρχή νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Δημοτικό Σχολείο. 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην πρόσκληση της κυβέρνησης να κατασκευάσει νέο δημοτικό σχολείο στην περιοχή Δαμάσι Τυρνάβου, το οποίο σχεδόν γκρεμίστηκε από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή της Ελασσόνας.

Χτες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον επικεφαλής του ομίλου, Γιώργο Περιστέρη, ζητώντας τη συνδρομή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην κατασκευή νέου σχολείου στην Ελασσόνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ). Η εταιρεία, δείχνοντας άμεσα την ευαισθησία της και την προσήλωσή της στον θεσμό ΕΚΕ, ανταποκρίθηκε πλήρως και μάλιστα ανέλαβε την κατασκευή από την αρχή νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Δημοτικό Σχολείο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΥΔΑΠ: Προτείνει σταθερά οικιακά τιμολόγια, αύξηση στα πάγια και τέλος αποχέτευσης από το 2026

Οι πιο «χρυσές» ομάδες του 2025

Hydra Rock: «Μαζεύει» εγκρίσεις το mega σύνθετο τουριστικό project των 474,6 εκατ. του Γ. Βαρδινογιάννη

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider