Πατέλης: Δραστική η μείωση των «κόκκινων» δανείων επί ΝΔ - Κατά 27 δισ. ευρώ από το 2019

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πατέλης: Δραστική η μείωση των «κόκκινων» δανείων επί ΝΔ - Κατά 27 δισ. ευρώ από το 2019
Στις δράσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για το θέμα των «κόκκινων» δανείων στην Ελλάδα αναφέρεται ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις δράσεις της κυβέρνησης της ΝΔ για το θέμα των «κόκκινων» δανείων στην Ελλάδα αναφέρεται ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης.

Σε ανάρτηση του στο TikTok, ο κ. Πατέλης επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση «παρέδωσε το ιδιωτικό χρέος στο ίδιο σημείο απ' όπου το παρέλαβε, αλλά και χωρίς την προστασία της πρώτης κατοικίας και με πλειστηριασμούς».

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού αναφέρεται σε 3 δράσεις της τωρινής κυβέρνησης για το θέμα των «κόκκινων» δανείων, στο πρόγραμμα «Ηρακλής», στο νόμο για τη «Δεύτερη Ευκαιρία» για τη ρύθμιση οφειλών στο Δημόσιο και τις τράπεζες, ενώ γίνεται λόγος και για τον φορέα επαναμίσθωσης των ακινήτων.

Ο κ. Πατέλης σημειώνει πως από το 2019 έχουν γίνει ρυθμίσεις χρεών ύψους 68 δισ. ευρώ, ενώ προσθέτει πως τα «κόκκινα» δάνεια έχουν μειωθεί κατά 27 δισ. ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια.

@alexdunujlc Σήμερα μιλάμε για τα κόκκινα δάνεια #οικονομια #κοκκινα_δανεια #νεαδημοκρατια #συριζα ♬ original sound - Alex Patelis

Σημειώνεται πως οι αναφορές του κ. Πατέλη έρχονται εν μέσω των ανακοινώσεων των τραπεζών για «πάγωμα» των κυμαινόμενων επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι ανακοινώσεις της Alpha Bank για το «πάγωμα» των κυμαινόμενων επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια

Τρ. Πειραιώς: Παγώνει τα επιτόκια στα ενήμερα στεγαστικά δάνεια

Το πρόγραμμα της Eurobank για πάγωμα των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider