Οικονομία | Ελλάδα
07-09-2021 | 11:41

Στην Αθήνα μεταφέρει την έδρα της η Wilhelmsen Ship Management Limited

Newsroom
Μοιράσου το
Στην Αθήνα μεταφέρει την έδρα της η Wilhelmsen Ship Management Limited
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Wilhelmsen Ship Management (WSM) ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση της Diana Wilhelmsen Management Limited (DWM) από την Κύπρο στην Αθήνα. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής της WSM, προσβλέποντας στην μεγέθυνση του στόλου της ως προς την παροχή  διαχειριστικών υπηρεσιών προς πλοιοκτήτες.

O κ. Carl Schou, CEO και Πρόεδρος της WSM σχολιάζει σχετικά: «Έχουμε παρατηρήσει σημαντική αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων στην ελληνική αγορά. H νέα μας στρατηγική έδρα θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες, αλλά και τους μελλοντικούς μας πελάτες». 

Εικόνα

Η WSM έχει ήδη χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελληνική αγορά ως προς τις υπηρεσίες επιθεώρησης πλοίων και αναζητά τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσω της περαιτέρω παροχής ανταγωνιστικών διαχειριστικών υπηρεσιών. 

Η DWM ιδρύθηκε το 2015 ως κοινοπραξία 50-50% με την Diana Shipping Inc.  Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή  υπηρεσιών τεχνικής διαχείρισης προς πλοιοκτήτες με έμφαση στα πλοία ξηρού φορτίου και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.