Φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone ετοιμάζει η Samsung

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone ετοιμάζει η Samsung
Μια ακόμα συσκευή που διπλώνει σε τιμή έκπληξη ετοιμάζει η Samsung για τον Σεπτέμβριο.

Μπορεί τα αναδιπλούμενα κινητά να κερδίζουν εδώ και κάποιο διάστημα τις εντυπώσεις των φανατικών της τεχνολογίας, η χρήση τους όμως όπως και οι πωλήσεις τους παραμένουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής τους. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η Samsung φέρεται να έχει στα σκαριά ένα πολύ πιο προσιτό αναδιπλούμενο μοντέλο smartphone.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο νοτιοκορεατικός γίγαντας θα μας συστήσει μια ακόμα αναδιπλούμενη συσκευή την 1η Σεπτεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του τρίτου foldable μοντέλου του, Galaxy Z Fold 2. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του SamMobile, το τέταρτο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρείας με αριθμό μοντέλου SM-F415 είναι ήδη υπό κατασκευή.

Παρότι το όνομα του μοντέλου δεν γίνεται γνωστό, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για foldable συσκευή εξαιτίας του γράμματος F που εντοπίζεται στον αριθμό μοντέλου, ο οποίος χαρακτηρίζει όλα τα αναδιπλούμενα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα ( το Galaxy Z Flip είχε αριθμό μοντέλου SM-F700 ενώ το Galaxy Z Fold 2 είχε αριθμό μοντέλου SM-F916).

Η τιμή του νέου μοντέλου Galaxy Z Fold 2, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την 1η Σεπτεμβρίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο προκάτοχός του κόστιζε πάνω από 2.000 ευρώ, συνεπάγεται ότι δεν μπορεί να κινηθεί πολύ χαμηλότερα. Άλλωστε και οι βασικοί ανταγωνιστές της Samsung που παρουσίασαν αναδιπλούμενα μοντέλα, όπως για παράδειγμα η Huawei το Mate X, κοστολογούν τα προϊόντα τους κοντά στις 2.000 ευρώ. Το Microsoft’s Surface Duo, το οποίο θα ξεκινήσει τις αποστολές στις 10 Σεπτεμβρίου, είναι το μόνο αναδιπλούμενο smartphone το οποίο κοστίζει λίγο λιγότερο - κοντά τα 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν ανώνυμα στο SamMobile όμως, το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο θα έχει μικρότερη οθόνη από το Galaxy Z Fold 2 και όχι και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, ώστε η τιμή του να είναι προσιτή – 1.000 ευρώ ή και λιγότερα - εν συγκρίσει με ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Επιλέον θα έχει 64 GB και 128 GB αποθηκευτικό χώρο και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πράσινο και μπλε χρώμα.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider