Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι έξυπνες τηλεοράσεις της Xiaomi - Πόσο κοστίζουν

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι έξυπνες τηλεοράσεις της Xiaomi - Πόσο κοστίζουν
Διαθέσιμα και τα νέα smartphones της κινεζικής εταιρείας, Xiaomi Mi 10.

Την είσοδό της σε νέα προϊοντική κατηγορία στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η κινεζική Xiaomi εκμεταλλευόμενη το μομέντουμ της παραμονής στο σπίτι ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού και της ανάγκης για θέαση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών που έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα. Η είσοδός της στην κατηγορία των τηλεοράσεων γίνεται με τρία μοντέλα των smart Mi TV ενώ παράλληλα φέρνει στην ελληνική αγορά και τα νέα smartphones της εταιρείας, Xiaomi Mi 10.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Info Quest, και οι δύο σειρές προϊόντων ενσωματώνουν υψηλές τεχνολογίες ενώ παραμένουν πιστές και στην φιλοσοφία της εταιρείας «Καινοτομία για όλους» διατηρώντας μια προσιτή, συγκριτικά με ανταγωνιστές τους, τιμή.

Οι νέες smart Mi TV

smart tv xiaomi

Η νέα σειρά smart τηλεοράσεων Mi TV περιλαμβάνει 3 μοντέλα: τη Mi LED TV 4S 55’’, τη Mi LED TV 4S 43’’ και τη Mi LED TV 4A 32’’.

Ειδικότερα τα μοντέλα Mi TV 4S 55’’ και Mi TV 43’’ φορούν λειτουργικό σύστημα Android, έχουν θύρες πολλαπλής σύνδεσης, ανάλυση 4K HDR και ήχο Dolby & DTS – HD.

Οι νέες smart τηλεοράσεις Mi TV είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενες λιανικές τιμές €219, €399 και €549 για τα μοντέλα των 32”, 43” και 55” αντίστοιχα.

Η νέα σειρά Smartphones Mi 10

mi 10 xiaomi smartphone

Η νέα σειρά Smartphones Mi 10 περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Mi 10 και το Mi 10 Pro. Σε αυτά βρίσκει κανείς ενσωματωμένη τετραπλή κάμερα 108MP με 8Κ video, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, οθόνη TrueColor με surround ηχητικό σύστημα και υψηλής χωρητικότητας μπαταρία για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση.

Τα νέα Mi 10 128GB και Mi 10 Pro 256GB διατίθενται σε προτεινόμενες λιανικές τιμές €849 και €1.099 αντίστοιχα και η προ-παραγγελία τους ξεκινά στις 10 Απριλίου με δυνατότητα αγοράς στις 22 Απριλίου από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα προϊόντα υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider