Η ACS παίρνει πίσω την έκτακτη χρέωση λόγω κορονοϊου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ACS παίρνει πίσω την έκτακτη χρέωση λόγω κορονοϊου
Η εταιρεία είχε ανακοινώσει  πως από 1η Απριλίου προχωρά προσωρινά στην εφαρμογή πρόσθετης χρέωσης λόγω κορονοϊού.

«Η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1η Απριλίου δεν θα ισχύσει» όπως δήλωσε ο πρόεδρος της QUEST Συμμετοχών Α.Ε. Θεόδωρος Φέσσας.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως από 1η Απριλίου προχωρά προσωρινά στην εφαρμογή πρόσθετης χρέωσης λόγω κορονοϊού, για όλες τις αποστολές εσωτερικού, αξίας 0,45 ευρώ + ΦΠΑ ανά αποστολή.

Την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών. Ο έλεγχος, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελίες πελατών της εταιρείας για μονομερή αλλαγή των συμφωνημένων όρων συνεργασίας και για αδικαιολόγητη και καταχρηστική συμπεριφορά από μέρους της εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Φέσσας τονίζει: «Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η θυγατρική μας εταιρεία ACS Courier έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια. Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της».

Παράλληλα προσθέτει: «Η εταιρεία μας σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική. Συνεπώς η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider