Kymco σε προνομιακές τιμές με το πρόγραμμα Restart έως τέλος Ιουνίου (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kymco σε προνομιακές τιμές με το πρόγραμμα Restart έως τέλος Ιουνίου (pics)
Παρατείνεται έως τέλος Ιουνίου το πρόγραμμα Kymco Restart, χάρη στο οποίο έξι δημοφιλή μοντέλα της μάρκας προσφέρονται σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Με μεγάλο όφελος για έξι από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της, η Kymco δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το scooter των ονείρων σας στις καλύτερες τιμές που πρόσφερε ποτέ.

Το πρόγραμμα Kymco Restart αφορά έξι μοντέλα και εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές αγοράς. Η μεγάλη του επιτυχία ώθησε την Kymco στην παράτασή του έως το τέλος Ιουνίου, ώστε όλες και όλοι να μπορούν να επωφεληθούν.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το Kymco Restart δεν ακυρώνει παλαιότερες προσφορές στα ίδια μοντέλα, αλλά λειτουργεί αθροιστικά.

Προλάβετε λοιπόν μέχρι το τέλος του μήνα, τις μοναδικές προσφορές στα παρακάτω μοντέλα:

PEOPLE ONE 125i CBS

insider

Άνετο, με χαμηλό βάρος και ύψος σέλας, αλλά και με παροιμιώδη αξιοπιστία. Ιδανικό για καθημερινή, άνετη και απόλυτα οικονομική μετακίνηση. Τώρα ακόμα πιο προσιτό με όφελος 250 ευρώ. Τελική τιμή RESTART 2.095 ευρώ.

PEOPLE S 150i ABS

insider

Ευέλικτο και ελαφρύ, με κορυφαία απόδοση για την κατηγορία. Μοντέρνο και µε κομψή σχεδίαση, αποπνέει αίσθηση ιταλικής φινέτσας, που προκαλεί τα βλέμματα. Τώρα με επιπλέον έκπτωση 200 ευρώ από την έκπτωση μετρητοίς . Τελική τιμή RESTART 2.495 ευρώ.

AGILITY 16+ 200i ABS

insider

Αναβαθμισμένο σε θέματα εργονομίας και ασφάλειας, ήρθε για να κατακτήσει την πόλη και με αυτή την τιμή είναι θέμα χρόνου. Όφελος 150 ευρώ. Τελική τιμή RESTART 2.195 ευρώ.

X-TOWN 300i SPECIAL EDITION ABS

insider

To δημοφιλές X-Town σε μια ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή της απλής έκδοσης. Τελική τιμή RESTART 3.995 ευρώ.

DOWNTOWN 350i ABS/TCS

insider

Συνδυασμός άνεσης ενός Touring Scooter με εμφάνιση και δύναμη ενός Sport. Το DownTown 350i ABS/TCS τα έχει όλα. Τώρα με επιπλέον όφελος 200€ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 800 ευρώ). Τελική τιμή RESTART 4.795 ευρώ.

XCITING S 400i ABS NOODOE

insider

Το νέο Xciting-S αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης και είναι εδώ για να κάνει πιο συναρπαστική τη ζωή σας. Τώρα είναι ευκαιρία να το αποκτήσετε σε πραγματικά μοναδική τιμή. Επιπλέον όφελος 700€ από την τιμή μετρητοίς (συνολική έκπτωση 1.000 ευρώ). Τελική τιμή RESTART 5.995 ευρώ.  

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider