Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ & Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ & Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στο πλευρό των πλημμυροπαθών
Τη στήριξή και τη συμπαράστασή της, τις δύσκολες ημέρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας απέδειξε έμπρακτα η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης συμμετέχοντας σε μια σειρά από ενέργειες που διοργάνωσε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Με δεδομένο ότι ο καταστατικός και πρωταρχικός στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο έγιναν οι απαραίτητες επικοινωνίες με τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να υπάρξει άμεση και ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες.

Ως μέλος της ΑΜΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ποτοποιία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών αποφασίζοντας να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας η ποτοποιία έστειλε ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης 150 τεμάχια sleeping bags και 50 τεμάχια ηλεκτρικά μάτια μαγειρέματος προς τους πλημμυροπαθείς.

Η Ποτοποία Πλωμαρίου μαζί με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται κοντά στους πληγέντες συμπολίτες μας, γιατί στο DNA των Μελών προέχει η βοήθεια στο συνάνθρωπο, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με την κάλυψη των ειδών πρώτης ανάγκης, που θα ζητηθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider