ΔΕΠΑ Εμπορίας: Στο 1,2 ευρώ/κιλό η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα πρατήρια της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Στο 1,2 ευρώ/κιλό η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα πρατήρια της
Η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της ΔΕΠΑ Εμπορίας, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια, θα διατηρηθεί στο 1,20 €/κιλό ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON, η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του Ανταγωνισμού.

Η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της ΔΕΠΑ Εμπορίας, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια, θα διατηρηθεί στο 1,20 €/κιλό ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON, η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του Ανταγωνισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί εκ νέου έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,05€/κιλό. Χωρίς αυτή την έκπτωση, η τιμή πώλησης θα διαμορφωνόταν στα 2,25€/κιλό.

Από τον περασμένο Απρίλιο η ΔΕΠΑ Εμπορίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο με εκπτώσεις στην τιμή πώλησης, απορροφώντας σημαντικό τμήμα της αύξησης στο κόστος προμήθειας. Πάγια επιδίωξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι η τελική τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της να παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερη, τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές προμήθειας εξακολουθούν να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Λιγνίτες: Αίτημα στην Κομισιόν για πρόωρο τέλος της «θεραπείας» στο μονοπώλιο της ΔΕΗ

Gazprom: Στέλνει 42,4 εκατ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

Υποδομές: Τα «bankable» έργα, οι τράπεζες και ο επιτοκιακός «πονοκέφαλος»