Μασκ για Twitter: Στόχος το 1 δισ. χρηστών - Ανάγκη για «εξορθολογισμό» του προσωπικού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ για Twitter: Στόχος το 1 δισ. χρηστών - Ανάγκη για «εξορθολογισμό» του προσωπικού
Καθώς εξακολουθεί να «αιωρείται» η πρόταση εξαγορές ύψους δεκάδων δισ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για την εταιρεία.

Στόχο ώστε το Twitter να αποκτήσει 1 δισ. χρήστες παγκοσμίως έθεσε ο Έλον Μασκ μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με το προσωπικό του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου και καθώς εξακολουθεί να «αιωρείται» η πρόταση εξαγορές ύψους δεκάδων δισ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για την εταιρεία.

Σύμφωνα με το CNBC, ο Μασκ δήλωσε στο προσωπικό της εταιρείας πως θέλει η πλατφόρμα να έχει τουλάχιστον 1 δισ. χρηστών, από τα μερικά εκατοντάδες εκατ. χρηστών που διαθέτει σήμερα.

«Σήμα» για απολύσεις;

Μιλώντας για το προσωπικό της Twitter και εν μέσω αντιδράσεων για πρόσφατα σχόλια που έκανε ο ίδιος σχετικά με την ανάγκη περικοπής προσωπικού στην Tesla -στην οποία είναι ιδρυτής και επικεφαλής της-, ο Μασκ δεν έκανε λόγο για απολύσεις αλλά σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει «εξορθολογισμός» του προσωπικού της Twitter, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο ίδιος είπε, σχετικά με τις απολύσεις, πως «εξαρτάται. Η εταιρεία πρέπει να μείνει υγιής. Αυτή τη στιγμή τα κόστη ξεπερνούν τα έσοδα».

Οποιοσδήποτε συνεισφέρει σε σημαντικό βαθμό στην εταιρεία δεν έχει τίποτα για να ανησυχεί» συμπλήρωσε ο Μασκ.

Ακόμα, ο Μασκ δήλωσε για το ζήτημα της τηλεργασίας πως το προσωπικό που εργάζεται σε ειδικές θέσεις μπορεί να μην έχει ανάγκη για φυσική παρουσία στο χώρο δουλειάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τι θα πει σήμερα ο Έλον Μασκ στους υπαλλήλους του Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider