ΗΠΑ: Τίτλοι τέλους για το CNN+, μόλις ένα μήνα μετά την «πρεμιέρα» του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Τίτλοι τέλους για το CNN+, μόλις ένα μήνα μετά την «πρεμιέρα» του
Την απόφαση να διακόψει την λειτουργία της συνδρομητικής ειδησεογραφικής πλατφόρμας CNN+ πήρε η διοίκηση της Warner Bros. Discovery, μόλις ένα μήνα μετά το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσία ειδήσεων.

Την απόφαση να διακόψει την λειτουργία της συνδρομητικής ειδησεογραφικής πλατφόρμας CNN+ πήρε η διοίκηση της Warner Bros. Discovery, μόλις ένα μήνα μετά το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, που επικαλείται δύο πηγές με γνώση των εξελίξεων, η λειτουργία του CNN+ θα διακοπεί στα τέλη Απριλίου, 31 μόλις ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας στις 29 Μαρτίου, που φιλοδοξούσε να «κερδίσει» την προτίμηση των Αμερικανών τηλεθεατών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επικεφαλής του CNN+ Andrew Morse θα αποτελέσει παρελθόν από Warner Bros. Discovery, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το τέλος της πλατφόρμας.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως οι επιδόσεις του CNN+ μόνο ικανοποίηση δεν πρόσφεραν στους ιθύνοντες της Warner Bros. Discovery, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βρισκόταν στον «αέρα», οι τηλεθεατές έδειξαν να γυρνούν την πλάτη στη νέα συνδρομητική υπηρεσία του αμερικανικού ειδησεογραφικού ομίλου, παρά το γεγονός πως πολλά «πρώτα» ονόματα της εγχώριας αγοράς είχαν πλαισιώσει το εγχείρημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις πρώτες δύο εβδομάδας από την «πρεμιέρα» της πλατφόρμας, λιγότεροι από 10.000 συνδρομητές την χρησιμοποιούσαν σε καθημερινή βάση, παρά το σχετικά χαμηλό της κόστος -5,99 δολάρια/μήνα και 59,99 δολάρια/έτος-, γεγονός που έθεσε υπό αίρεση τις προοπτικές περαιτέρω εξάπλωσής της μέσω συνεργασιών με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες streaming.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

CNN+: Οι Αμερικανοί γυρίζουν την πλάτη στη νέα πλατφόρμα streaming - Απογοητευτικές επιδόσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider