Δωρεάν διάθεση υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών από την INTERAMERICAN σε πληγέντες από τις πυρκαγιές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δωρεάν διάθεση υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών από την INTERAMERICAN σε πληγέντες από τις πυρκαγιές
Η INTERAMERICAN, ανακοινώνει την απόλυτη διαθεσιμότητα των ιδιόκτητων Μονάδων Υγείας για τις ανάγκες των πληγέντων πολιτών στην περιοχή Αττικής.

Η INTERAMERICAN, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κατά τις δύσκολες ώρες της μεγάλης μάχης με τις πυρκαγιές, που έχουν εκδηλωθεί σε μεγάλες δασικές εκτάσεις και κατοικημένες περιοχές, ανακοινώνει την απόλυτη διαθεσιμότητα των ιδιόκτητων Μονάδων Υγείας για τις ανάγκες των πληγέντων πολιτών στην περιοχή Αττικής.

Τόσο τα δύο πολυιατρεία MEDIFIRST, στον Παράδεισο Αμαρουσίου και στην Αργυρούπολη όσο και η γενική κλινική ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, ανοίγουν τις πόρτες τους για προσφορά πρώτων βοηθειών σε πολίτες που έχουν ανάγκη εξ αιτίας των πυρκαγιών στις περιοχές που πλήττονται: για εγκαύματα, αναπνευστικά ή άλλα προβλήματα.

Επίσης, η Εταιρεία και για πολίτες που έχουν σχετικά προβλήματα και αδυνατούν να μετακινηθούν, θέτει δωρεάν τις υπηρεσίες της Άμεσης Βοήθειας INTERAMERICAN και την τηλεφωνική Γραμμή Υγείας 1010 στη διάθεσή τους για άμεση επικοινωνία και συμβουλευτική υποστήριξη, εφ’ όσον χρειαστεί.

Για κάθε σχετική ανάγκη, η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω της Γραμμής Υγείας 1010.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider