Ελλάδα
12-05-2021 | 14:30

Έξι δεκαετίες οράματος και προσφοράς συμπληρώνει η ΤΕΜΜΑ

Newsroom
Μοιράσου το
Έξι δεκαετίες οράματος και προσφοράς συμπληρώνει η ΤΕΜΜΑ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Έξι δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχούς και σταθερής ανάπτυξης, υψηλών παραγωγικών επιδόσεων και καταξίωσης στον τομέα της κατασκευής μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας συμπληρώνει το 2021 η ΤΕΜΜΑ Precision Engineering and Manufacturing.

Η επιχειρηματική πορεία της ιδιοκτήτριας οικογένειας άρχισε πριν από 90 χρόνια στην Αίγυπτο και συνεχίστηκε με όραμα και δυναμισμό στην Ελλάδα από το 1961. Στη διάρκεια αυτών των 60 χρόνων, η ΤΕΜΜΑ ανέπτυξε κορυφαίες συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο, έφτασε να αποτελεί σήμερα κορυφαία δύναμη στην ελληνική αγορά και έχει πλέον καταξιωθεί και στην κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την αμυντική και την αεροδιαστημική βιομηχανία.

Με όπλο τον υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό μηχανολογικό εξοπλισμό και την υψηλή τεχνογνωσία της, η ΤΕΜΜΑ, με σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο από την TŮV NORD, παράγει, με απόλυτη συμμόρφωση προς τις διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα, προϊόντα για τη βαριά βιομηχανία – κυρίως καλούπια και συστήματα χύτευσης αλουμινίου –, την αμυντική και αεροπορική βιομηχανία και την παραγωγή και αποθήκευση πράσινης ενέργειας.

Την τεχνογνωσία της ΤΕΜΜΑ διασφαλίζουν η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα, το υψηλής εξειδίκευσης και εμπειρίας ανθρώπινο δυναμικό της – μηχανικοί, σχεδιαστές, προγραμματιστές και χειριστές εργαλειομηχανών – και η προσήλωση και ικανότητα ανταπόκρισης στους στόχους των πελατών της.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα ιδιαίτερα σημαντικό διεθνές πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN), τον γαλλικό  όμιλο  Thales, την αμερικανική  Raytheon, την ιταλική  Elital Elettronica Italiana, την ισπανική Iberdrola και έμμεσα, ως υπεργολάβος, τις Boeing, Dassault, Airbus & KMW.

Στην Ελλάδα συνεργάζεται επίσης με κορυφαίες εταιρίες: Την  Intracom Defense, την  ΜΕΤΚΑ και το  Αλουμίνιον της Ελλάδος  του Ομίλου Μυτιληναίου, την  Elval και τα Σωληνουργεία Κορίνθου   του Ομίλου Στασινόπουλου, την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, την ΜΕΒΑΚΟ στον τομέα της Ενέργειας και επίσης τις Sunlight, Metron και Ergotem.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.