Twitter: Συζήτησε την εξαγορά της εφαρμογής Clubhouse αντί $4 δισ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Συζήτησε την εξαγορά της εφαρμογής Clubhouse αντί $4 δισ.
H Twitter πραγματοποίησε διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες για την εξαγορά του Clubhouse, ενός κοινωνικού δικτύου που στηρίζεται στα ηχητικά τσατ, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

H Twitter πραγματοποίησε διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες για την εξαγορά του Clubhouse, ενός κοινωνικού δικτύου που στηρίζεται στα ηχητικά τσατ, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Οι εταιρείες συζήτησαν μια πιθανή αποτίμηση σχεδόν 4 δισ. δολαρίων για την Clubhouse, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Οι συζητήσεις δεν συνεχίζονται και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί διεκόπησαν.

Εκπρόσωπος της Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το Bloomberg μετέδωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Clubhouse βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντλήσει χρηματοδότηση από τους επενδυτές σε έναν γύρο που αποτιμά την επιχείρηση στα περίπου 4 δισ. δολάρια. Μετά τη διακοπή των συζήτησεων με την Twitter, η Clubhouse άρχισε να εξερευνά εάν είχε νόημα να συγκεντρώσει αντ αυτού χρηματοδότηση σε αυτή την αποτίμηση. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τις δικές τους online ραδιοφωνικές εκπομπές. Οι ακροατές μπορούν να συντονιστούν για να ακούσουν συνεντεύξεις ή συζητήσεις σε πάνελ και να θέσουν ερωτήματα ή να συμμετέχουν σε live chats.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider