Delfi Partners: Καινοτόμα πλατφόρμα για τα ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delfi Partners: Καινοτόμα πλατφόρμα για τα ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο

Στη δημιουργία της νέας, καινοτόμας πλατφόρμας συλλογής και ανάλυσης δεδομένων «Delfi Analytics», προχώρησε η Delfi Partners and Company. Στόχος της νέας πλατφόρμας είναι η δημιουργία μιας κεντρικοποιημένης βάσης δεδομένων για την αγορά ακινήτων σε Ελλάδα & Κύπρο καθώς και η δημιουργία ενός κόμβου ψηφιακής καινοτομίας και πολυεπίπεδης ανάλυσης της κτηματαγοράς.

Η πλατφόρμα Delfi Analytics (https://delfianalytics.com/) βασίζεται στη συλλογή πολύ μεγάλων όγκων δεδομένων και στην ανάλυσή τους, χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα επιχειρηματικής ανάλυσης που αφορούν την ελληνική και κυπριακή κτηματαγορά. Βασικός σκοπός είναι η υποστήριξη στη λήψη σωστών, έγκυρων και έγκαιρων αποφάσεων, η ελαχιστοποίηση της αβεβαιότητας και η ανάδειξη πολύτιμων πληροφοριών. Παράλληλα, μέσα από το τμήμα ερευνών, παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της ελληνικής και κυπριακής κτηματαγοράς μέσω της εκπόνησης ad-hoc ερευνών.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές, εταιρείες αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: «Η Delfi Partners & Company, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων θα συνεχίσει να σχεδιάζει νέες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά και να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες, πάντα με γνώμονα την ποιοτική αλλά και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη της.»

Το τμήμα ερευνών της Delfi Analytics κυκλοφόρησε report στο οποίο παρουσιάζονται οι τάσεις που επικράτησαν στην Ελληνική αγορά ακινήτων το 2020, με ιδιαίτερη αναφορά στις ξένες επενδύσεις αλλά και στο πρόγραμμα για τη χρυσή βίζα. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο Greek Real Estate Market Report.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider