ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση Σακελλαροπούλου: Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση Σακελλαροπούλου: Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «λειτούργησε με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ανακοίνωση μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «λειτούργησε με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ακόμα υποστηρίζει ότι η επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου έγινε ως «αντιπερισπασμός στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό».

Τέλος ισχυρίζεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας» και ότι «θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η στάση του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με κ. Μητσοτακη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντιπερισπασμό στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό. Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider