Δήμος Ναυπλίου: Δωρεάν tablet και ίντερνετ στους μαθητές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δήμος Ναυπλίου: Δωρεάν tablet και ίντερνετ στους μαθητές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση
Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δίνουν τη δυνατότητα προμήθειας tablet και δωρεάν ίντερνετ στους μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Τα σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού από τις 10 Μαρτίου και η εκπαιδευτική κοινότητα καλείται να εργάζεται διαδικτυακά πλέον προκειμένου να είναι δίπλα στους μαθητές που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης πολλών οικογενειών και την αδυναμία μαθητών όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα μαθήματα, γιατί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα ανάλογα μέσα, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία.

Πιο συγκεκριμένα οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δίνουν τη δυνατότητα προμήθειας tablet και δωρεάν ίντερνετ στους μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ή τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η διαδικασία θα εξελιχθεί μετά από συνεννόηση των διευθυντών των σχολείων, οι οποίοι θα κρίνουν και θα υποδείξουν τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού, σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές του δήμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider