Ο Κουφοντίνας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Κουφοντίνας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν εξαιτίας της απεργίας πείνας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας μετά από απεργία πείνας επειδή δεν του δόθηκε η τρίτη άδεια μετά τον πολυετή εγκλεισμό του.

Τελικά, η άδεια εγκρίθηκε και σταμάτησε την απεργίας πείνας.

To Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού έκανε προ τεσσάρων ημερών δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας, της τρίτης κατά σειρά,

Η 48ωρη άδεια εξόδου στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια για συμμετοχή στη 17Ν, εγκρίθηκε υπό τον όρο της εμφάνισής του σε αστυνομικό τμήμα μια φορά την ημέρα.

Σημειώνεται ότι στις δύο προηγούμενες άδειες ο Κουφοντίνας είχε όρο την εμφάνιση του στο τμήμα δύο φορές την ημέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: 25 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Δημογραφικό: Ποιοι δήμοι προσφέρουν επιδόματα και παροχές για να ενισχύσουν τις γεννήσεις

Έρχεται νομοσχέδιο - σκούπα για πιο εύκολες και γρήγορες επενδύσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider