Επεισόδιο τα ξημερώματα στα Εξάρχεια- Έγιναν 114 προσαγωγές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επεισόδιο τα ξημερώματα στα Εξάρχεια- Έγιναν 114 προσαγωγές
Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Εμ. Μπενάκη.

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στα Εξάρχεια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Εμ. Μπενάκη.

Λίγη ώρα αργότερα στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Εμ. Μπενάκη οι άγνωστοι επιτέθηκαν εκ νέου στην ίδια διμοιρία πετώντας τους αντικείμενα ενώ έβαλαν φωτιά σε τρείς κάδους απορριμμάτων.

Στη συνέχεια, περίπου στις 4:55, σημειώθηκε ακόμα μια επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη από 15 κουκουλοφόρους σε αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά τις επιθέσεις οι άγνωστοι μπήκαν σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Κωλέττη και κατέβασαν τα ρολά. Στο σημείο έσπευσε εισαγγελέας με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε 114 προσαγωγές ατόμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Την φόρα του 2026 επισκιάζει η σύγκρουση στη Μ. Ανατολή

Motor Oil: Πώς βγάζει περισσότερα σε μια αγορά που δίνει λιγότερα

Πετρέλαιο: Ένα νέο σοκ στις τιμές προ των πυλών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider