Ισραήλ: Συνάντηση Νετανιάχου με τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Αιγύπτου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισραήλ: Συνάντηση Νετανιάχου με τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Αιγύπτου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλής της αιγυπτιακής υπηρεσίας πληροφοριών στην Ιερουσαλήμ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλής της αιγυπτιακής υπηρεσίας πληροφοριών στην Ιερουσαλήμ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες συζήτησαν την προώθηση του σχεδίου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τις σχέσεις Ισραήλ-Αιγύπτου και την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών.

Αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο που συνδέεται με το κράτος, το eXtra news, μετέδωσε νωρίτερα πως ο επικεφαλής της αιγυπτιακής υπηρεσίας πληροφοριών Χασάν Ρασάντ μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ προκειμένου να συναντήσει Ισραηλινούς αξιωματούχους και τον Αμερικανό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για να διατηρηθεί η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε, κατά τη σύνοδο κορυφής του Σαρμ ελ Σέιχ για τη Γάζα στις 12 Οκτωβρίου, τον ρόλο του Ρασάντ στις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στην κατάπαυση του πυρός, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από τις 10 Οκτωβρίου, ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Spotify Camp Nou: Το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα σε αριθμούς - «Χρυσάφι» δίνουν οι χορηγοί

Επιστροφή ενοικίου: Στις 30 Νοεμβρίου οι πληρωμές - Στην τελική ευθεία οι διασταυρώσεις

Η μάχη του Αγνώστου η νέα κόκκινη γραμμή - Ο Αλέξης αφήνει πίσω Ανδρουλάκη!

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider