Αεροδρόμιο Βρυξελλών: Ζητά να ακυρωθούν οι μισές πτήσεις της Δευτέρας λόγω της κυβερνοεπίθεσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αεροδρόμιο Βρυξελλών: Ζητά να ακυρωθούν οι μισές πτήσεις της Δευτέρας λόγω της κυβερνοεπίθεσης
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως η Collins Aerospace δεν έχει ακόμα παραδώσει μια ασφαλή επικαιροποιημένη εκδοχή του λογισμικού που είναι απαραίτητη ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν τις μισές από τις πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν αύριο από αυτό, καθώς δεν έχουν επιλυθεί τα προβλήματα με το σύστημα τσεκ-ιν που οφείλονται σε κυβερνοεπίθεση που σημειώθηκε προχθές, Παρασκευή, ανακοινώθηκε από την εταιρεία που εξασφαλίζει τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως η Collins Aerospace, η πάροχος του συστήματος καταγραφής και ελέγχου των επιβατών, δεν έχει ακόμα παραδώσει μια ασφαλή επικαιροποιημένη εκδοχή του λογισμικού που είναι απαραίτητη ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του αεροδρομίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αποκαλυπτήρια για το νέο Fuel Pass: Αιτήσεις από 6 έως 30 Απριλίου - Πώς θα δοθεί και σε ποιους

Σε ισχύ από σήμερα η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Youth Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις - Πού αξιοποιούνται τα 150 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider