Θεσσαλονίκη: Σε 52χρονη αλλοδαπή ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Νέα Παραλία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Σε 52χρονη αλλοδαπή ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Νέα Παραλία
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μία 52χρονη ήταν η άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για το περιστατικό της πτώσης της γυναίκας στη θάλασσα ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από την Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης και άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της, ενώ περιπολικό σκάφος του ΛΣ ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις την 52χρονη αλλοδαπή και τη μετέφερε στη στεριά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Βελτιώθηκε η θέση της Ελλάδας στην καταπολέμηση της διαφθοράς - Άλμα 11 θέσεων από το 2018

Νέο ισχυρό σχήμα στην πληροφορική με Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη - Κόκκαλη

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider