Σήμερα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η ταφή του Βασίλη Καρρά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σήμερα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η ταφή του Βασίλη Καρρά
Στο γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι η ταφή του Βασίλη Καρρά.

Στο γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως άλλωστε ήταν η επιθυμία του, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι η ταφή του Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον μεγάλο καλλιτέχνη. Το λαϊκό προσκύνημα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, υδραυλικά και τέντες με επιδότηση ΕΣΠΑ

Πότε και σε ποιους η εφορία απενεργοποιεί τον ΑΦΜ - Nέες οδηγίες της ΑΑΔΕ

Λογαριασμοί ύδρευσης: Οι επιβαρύνσεις για καταναλωτές, ποια τα έσοδα για ΕΥΔΑΠ – Οι επενδύσεις που έρχονται

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider