Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική - Τρεις συλλήψεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική - Τρεις συλλήψεις
Με δυνάμεις των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των άλλων υπηρεσιών καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και οχήματα ρίψης νερού «Αίαντες».

Τελευταία ενημέρωση 17.33

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής από το πρωί στο Ζεφύρι, το Μενίδι και τα Άνω Λιόσια, στον απόηχο των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί από τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σκοπός της επιχείρησης είναι η καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή, ωστόσο αφορμή δόθηκε από τα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει από προχθές, όπου τραυματίστηκαν και οκτώ αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει επτά συλλήψεις (οι περισσότερες εκ των οποίων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών) ενώ τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωσή της.

Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος δυνάμεις των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των άλλων υπηρεσιών καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και οχήματα ρίψης νερού «Αίαντες».

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα σημειώνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια με Ρομά σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου για 16χρονο στη Θεσσαλονίκη: Η Δικαιοσύνη διερευνά το περιστατικό - Δεν δικαιολογούνται πράξεις βίας και ανομίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider