Ουάσινγκτον: Ο Πούτιν δείχνει «ανεύθυνος» μιλώντας «επιπόλαια» για τα πυρηνικά όπλα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουάσινγκτον: Ο Πούτιν δείχνει «ανεύθυνος» μιλώντας «επιπόλαια» για τα πυρηνικά όπλα
Αρνούμενος να απαντήσει ευθέως στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νεντ Πράις υπογράμμισε ότι «οποιαδήποτε επιπόλαια ομιλία σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα είναι απολύτως ανεύθυνη».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαρακτήρισαν «ανεύθυνες» τις «επιπόλαιες» δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος αναφερόμενος στη σύγκρουση στην Ουκρανία, σημείωσε ότι ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου αυξάνεται.

Αρνούμενος να απαντήσει ευθέως στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νεντ Πράις υπογράμμισε ότι «οποιαδήποτε επιπόλαια ομιλία σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα είναι απολύτως ανεύθυνη», αφότου ο Ρώσος πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι η Μόσχα δεν θα χρησιμοποιήσει πρωτίστως πυρηνικά όπλα αλλά μόνο «ως απάντηση» σε ενδεχόμενο εχθρικό πλήγμα αυτού του είδους στο έδαφός της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΣΕΦ - ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ποια κατασκευαστική θα κάνει το ενεργειακό «λίφτινγκ» της «κόκκινης» μπασκετικής αρένας

Τα νούμερα πίσω από τους Metallica

Γολγοθάς η μεταβίβαση ακινήτου: Έως 213 ημέρες στη Θεσσαλονίκη - Πόσο θέλει η έκδοση άδειας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider