Έργα 1.468.000 ευρώ για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Ρεθύμνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έργα 1.468.000 ευρώ για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Ρεθύμνου
Πρόκειται μεταξύ άλλων για αποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο, για βελτιώσεις, εξοπλισμούς και κτιριακές υποδομές.

Έργα 1.468.000 ευρώ για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Ρεθύμνου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης. Πρόκειται μεταξύ άλλων για αποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο, για βελτιώσεις, εξοπλισμούς και κτιριακές υποδομές.

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε: «Τη διάθεση πίστωσης, ύψους 74.000 ευρώ για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών οδικού τμήματος επαρχιακής οδού 23 (Βιράν Επισκοπή - Ρούπες - Ιερά Μονή Αρκαδίου». Τα πρακτικά του διαγωνισμού για το έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στα οδικά τμήματα «Κάννεβος - Σελλιά - Ροδάκινο - όρια Νομού και συνδεόμενοι δρόμοι», προϋπολογισμού 638.014,92 ευρώ. Τα πρακτικά του διαγωνισμού της μελέτης νέων κτιριακών υποδομών και εξοπλισμού για την μετεγκατάσταση της Σχολής Γεωργικής Έρευνας Ασωμάτων, προϋπολογισμού 721.183,91 ευρώ».

Επιπλέον εγκρίθηκε η σύναψη δύο προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Ρεθύμνης και Αγίου Βασιλείου για τα έργα: «Εργασίες βελτίωσης τμήματος οδικού δικτύου Περιφέρειας Δήμου Ρεθύμνης συνολικού προϋπολογισμού 12.000 ευρώ και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για την προστασία τμήματος στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δήμου Αγίου Βασιλείου, προϋπολογισμού 17.000 ευρώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πέντε έργα ΣΔΙΤ 425,2 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή

gazzetta
gazzetta reader insider insider