Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, παρά τα εμβόλια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, παρά τα εμβόλια
Έχω κάνει τα εμβόλια μου και τα συμπτώματα είναι ήπια, δήλωσε ο Σαχίντ Τζαβίντ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Σαχίντ Τζαβίντ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το Σάββατο με ανάρτηση του στο Twitter.

«Σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Περιμένω για το αποτέλεσμα του PCR τεστ αλλά ευτυχώς έχω κάνει τις δόσεις εμβολίων και τα συμπτώματα είναι ήπια.

Παρακαλώ κανονίστε το ραντεβού για τον εμβολιασμό σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη» ανέφερε ο Τζαβίντ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζαβίντ ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Υγείας τον προηγούμενο μήνα, μετά την παραίτηση του Ματ Χάνκοκ, ο οποίος - όπως αποκαλύφθηκε - διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύμβουλό του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πετρέλαιο θέρμανσης: Σε ποια τιμή θα αγοράσουν οι καταναλωτές, τι πρέπει να προσέξουν

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι γλιτώνουν το «πέναλτι» 22%, ποιοι κερδίζουν έξτρα έκπτωση φόρου

Κάμερες στους δρόμους: Ποιες λειτουργούν πραγματικά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider