Νέους φακέλους με καταγγελίες παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέους φακέλους με καταγγελίες παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ
Ο ηθοποιός επανέλαβε πως ό,τι καινούριο υλικό έχει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, θα το προσκομίσει στον Εισαγγελέα.

Νέους φακέλους καταγγελιών παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος προσήλθε στην Εισαγγελία μετά τις 9.30 το πρωί και παρέμεινε επί περίπου μία ώρα, προσκομίζοντας στον εισαγγελικό λειτουργό νέους φακέλους που σχηματίστηκαν από τον πειθαρχικό έλεγχο που διενεργείται εντός του Σωματείου Ηθοποιών.

«Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι ( ρωτάτε) και τον εισαγγελέα. Ακολουθούμε την διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαρούχας κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα. Ο ηθοποιός επανέλαβε πως ό,τι καινούριο υλικό έχει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, θα το προσκομίσει στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του εισαγγελέα παραδόθηκαν από τον κ. Τσαρούχα 18 νέοι φάκελοι καταγγελιών στο Πειθαρχικό, εκ των οποίων κάποιες φαίνεται να αφορούν σοβαρά, μη παραγεγραμμένα αδικήματα. αλλά και καταγγελίες κατά τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα.

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.

Εντός των επόμενων ημερών η Εισαγγελία αναμένεται να αποφανθεί και για την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού από τηλεοπτικά σήριαλ ηθοποιού, μετά από καταγγελία βιασμού πρώην συμφοιτητή του. Την υπόθεση χειρίστηκε με εντολή του εισαγγελέα η Αστυνομία, η οποία διενήργησε προανάκριση στο πλαίσιο της οποίας ο καταγγελλόμενος καλλιτέχνης, που αρνείται όσα του αποδίδει ο καταγγέλλων, κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Για την υπόθεση η Εισαγγελία κινείται τάχιστα, καθώς ο χρόνος παραγραφής του καταγγελλόμενου αδικήματος λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider