Γαλλία: Αρνητικό ρεκόρ με 33.497 νέα κρούσματα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Αρνητικό ρεκόρ με 33.497 νέα κρούσματα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.991.233.

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο αριθμός των νοσηλευομένων εξαιτίας κορονοϊού ανέβηκε κατά 416, φτάνοντας σε αριθμό ρεκόρ των 33.497.

Τις τελευταίες 24 ώρες 506 άνθρωποι υπέκυψαν στην Covid-19, με το σύνολο των θανάτων να φτάνει σε 45.054, ενώ καταγράφηκαν 9.406 νέες μολύνσεις το ίδιο χρονικό διάστημα, σε ένα χαμηλό άνω του μηνός. Χθες είχαν καταγραφεί 27.228 μολύνσεις, ενώ στις 7 Νοεμβρίου 86.852 κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.991.233.

Ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι τα τελευταία στοιχεία δείχνουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια από το δεύτερο lockdown που τέθηκε σε ισχύ από τις 30 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άλμα νέων χρεών 3,77 δισ. ευρώ σε ένα χρόνο - Στις 72 δόσεις η ευκαιρία

Στα «πρότυπα» Ιουνίου τα πράσινα τιμολόγια - Από 13,8 έως 22,6 λεπτά η κιλοβατώρα

Hi-tech η γαλάζια ΚΟ - Ο Αρβανίτης «ψήνεται» για αρχηγός - Το αντίο στον Λεβέντη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider