Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε παράνομο πάρτι – Περισσότερα από 9.000 ευρώ σε πρόστιμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε παράνομο πάρτι – Περισσότερα από 9.000 ευρώ σε πρόστιμα
Λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της σουίτας του ξενοδοχείου και βρήκαν μέσα 31 άτομα να κάνουν πάρτι.

Συνελήφθη τα ξημερώματα 24χρονη, η οποία διοργάνωσε πάρτι με τη συμμετοχή τριάντα ατόμων σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου, παρά τη σχετική απαγόρευση στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, μετά από καταγγελία που έγινε στην Άμεση Δράση, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της Αστυνομίας για να λήξει η παράνομη συνάθροιση με δεκάδες πρόστιμα και ένα αυτόφωρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reader.gr, λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της σουίτας του ξενοδοχείου και βρήκαν μέσα 31 άτομα να κάνουν πάρτι.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ η 24χρονη που φέρεται να το διοργάνωσε οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού , για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider