Ρωσία: Τέλη του έτους θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των ομάδων υψηλού κινδύνου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Τέλη του έτους θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των ομάδων υψηλού κινδύνου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στην οποία οι αρμόδιες αρχές ενέκριναν το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού μετά από περίπου δύο μήνες κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους.

Προς το τέλος του έτους αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των ομάδων υψηλού κινδύνου στη Ρωσία, με το ρωσικό εμβόλιο κατά του Covid-19.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε ομάδες υψηλού κινδύνου θα ξεκινήσουν στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στην οποία οι αρμόδιες αρχές ενέκριναν το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού μετά από περίπου δύο μήνες κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους, γεγονός που είχε προκαλέσει ερωτήματα στους κύκλους των διεθνών εμπειρογνωμόνων όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Διαβάστε επίσης:

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Εγκατέλειψαν την Ελλάδα οι μισοί αλλοδαποί το τελευταίο έτος - Μειώθηκε ο πληθυσμός τους κατά 133.000 άτομα

Mykonos Chocolate: Η ιδέα έξι Μυκονιατών έγινε sold out μέσα σε λίγες ημέρες

«Πάγος» στον νέο διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες στους δρόμους κατά των παραβάσεων

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider