Ειδήσεις | Διεθνή
05-08-2019 | 08:46

Τα 10 πανεπιστήμια της Ασίας που βγάζουν τους περισσότερους εκατομμυριούχους

Μοιράσου το
Τα 10 πανεπιστήμια της Ασίας που βγάζουν τους περισσότερους εκατομμυριούχους

Στη λίστα του CNBC βρίσκονται πανεπιστήμια από τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, την Ινδία, την Ταϊβάν και την Αυστραλία.

Οι πολυεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο είναι στην πλειονότητά τους απόφοιτοι πανεπιστημίων των ΗΠΑ.

Το CNBC συγκέντρωσε ωστόσο, 10 πανεπιστήμια στην Ασία και τον Ειρηνικό που «βγάζουν» τους περισσότερους εκατομμυριούχους, με περιουσία που ξεπερνά τα 30 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα που ακολουθεί βρίσκονται πανεπιστήμια από τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, την Ινδία, την Ταϊβάν και την Αυστραλία.

Βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και συνολικά 102 πολυεκατομμυριούχοι έχουν αποφοιτήσει από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Συνολικά 74 πολυεκατομμυριούχοι είναι γνωστό ότι αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται στην 31η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Βρίσκεται στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ο γνωστός αριθμός των πολυεκατομμυριούχων αποφοίτων είναι 67.

Συνολικά 69 απόφοιτοι του συγκεκριμένου πανεπιστημίου είναι γνωστό ότι έγιναν πολυεκατομμυριούχοι. Με τη συνολική τους περιουσία να φτάνει το 1 τρισ. δολάρια, εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πλούσιων αποφοίτων ήταν 790.

Βρίσκεται στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και συνολικά 58 πολυεκατομμυριούχοι είναι γνωστό ότι έχουν αποφοιτήσει από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Συνολικά 53 πολυεκατομμυριούχοι είναι γνωστό ότι αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην 43η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Βρίσκεται στην 34η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ο αριθμός των εκατομμυριούχων που είναι γνωστό ότι αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι 55. Εκτιμάται ο συνολικός αριθμός των πλούσιος αποφοίτων ήταν 550.

Συνολικά 33 πολυεκατομμυριούχοι είναι γνωστό ότι αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται στην 46η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Με τη συνολική τους περιουσία να φτάνει τα 207 δισ. δολάρια, εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πλούσιων αποφοίτων ήταν 410.

Κατέχει την 47η θέση στην παγκόσμιας κατάταξης και έχει 30 απόφοιτους που έγιναν εκατομμυριούχοι. Με συνολική τους περιουσία να φτάνει τα 46 δισ. δολάρια, εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πλούσιων αποφοίτων ήταν 405.

Βρίσκεται στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ο αριθμός των εκατομμυριούχων που είναι γνωστό ότι αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι 37. Με τη συνολική τους περιουσία να αποτιμάται στα 104 δισ. δολάρια, εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των πλούσιων αποφοίτων ήταν 375.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.