Αγορές
15-12-2021 | 12:01

3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την πλατφόρμα που αλλάζει τον χάρτη του real estate

Newsroom
Μοιράσου το
3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την πλατφόρμα που αλλάζει τον χάρτη του real estate
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Οι επενδύσεις σε ακίνητα δεν είναι απλή υπόθεση. Για να εντοπίσετε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, να βρείτε την κατάλληλη χρηματοδότηση και να το αποκτήσετε τη σωστή στιγμή είναι μια διαδικασία που χρειάζεται εμπειρία και τεχνογνωσία. Εμπειρία και τεχνογνωσία που δεν αποκτάται από την μία μέρα στην άλλη. 

Ένα πολύ καλό εργαλείο το οποίο, μπορεί να υποκαταστήσει τα παραπάνω στοιχεία και να παίξει τον άτυπο ρόλο του συμβούλου σε όσους θέλουν να επενδύσουν στο real estate αποτελεί η πλατφόρμα Altamira Properties

Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης προβολής ακινήτων το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα της ισπανικής εταιρείας Altamira, που είναι πρωτοπόρος στην ευρωπαϊκή αγορά του real estate και αποτελεί μέρος του Ομίλου doValue Greece Real Estate Service.

Εικόνα

Το Altamira Properties φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων στην Ελλάδα που συνεχώς ανανεώνεται και αυξάνεται. Παρακάτω θα αναλύσουμε τρεις λόγους για τους οποίους θα αλλάξει το χάρτη του real estate και στη χώρα μας.

1. Ενημερώνεστε πρώτοι για νέα ακίνητα

Για αρχή ας ξεκαθαρίσουμε σε τι αναφερόμαστε όταν λέμε «ακίνητα». Στο Altamira Properties μπορείτε να βρείτε τόσο οικιστικά ακίνητα όσο και επενδυτικές ευκαιρίες. Όσον αφορά τα πρώτα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες. Όσον αφορά τα δεύτερα, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους/καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη και αποθήκες.

Από τη στιγμή που αποφασίσετε τι είδους ακίνητο σάς ενδιαφέρει είτε για προσωπική χρήση είτε για επένδυση, μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο My Altamira Properties. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε να σας έρχονται ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι σας αφορά και να μην χάνετε καμία ευκαιρία. Συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω απευθείας πρόσβασης στην πλατφόρμα e-auction.

Εικόνα

2. Σχεδιάζει σενάρια χρηματοδότησης

Η πλατφόρμα δεν περιορίζεται στο να δίνει πληροφορίες για ακίνητα στους ενδιαφερόμενους, αλλά πάει τη διαδικασία της επένδυσης ένα βήμα παρακάτω. Αυτό το πετυχαίνει χάρη σε ένα από τα online εργαλεία που διαθέτει όπως είναι ο υπολογιστής που υπάρχει σε κάθε σελίδα ακινήτου και σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάστε ενδεικτικές χρηματοδοτικές επιλογές για να το αποκτήσετε.

Εικόνα

3. Αναλαμβάνει τη διαχείριση ακινήτων σε όλα τα στάδια

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν σταματούν ούτε σε αυτό το σημείο, αφού η doValue Greece Real Estate Service, η οποία έφερε το Altamira Properties στην Ελλάδα, αναλαμβάνει τη διαχείριση κάθε ακινήτου σε όλα τα στάδια, από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό της εταιρίας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του.

Διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων με υψηλή εξειδίκευση για:
-Τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις
-Διαχείριση ενοικίων
-Τεχνική διαχείριση
-Διαχείριση χαρτοφυλακίων
-Υπηρεσίες ανάπτυξης
-Προώθηση μέσα από τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων

Αν, λοιπόν, το real estate είναι ο χώρος στον οποίο σκοπεύετε να επενδύσετε στο άμεσο μέλλον, το Altamita Properties είναι το εργαλείο που θα χρειαστείτε τόσο για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, όσο και για να έχετε πάντα κάποιον έμπειρο σύμβουλο πλάι σας σε όλο τον κύκλο ζωής του ακινήτου σας.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.