5 φορές που αντιληφθήκαμε ότι ''Play Has No Limits''

Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 φορές που αντιληφθήκαμε ότι ''Play Has No Limits''
Το PS5 ξεπερνά τα όρια του τι θεωρούσαμε ως τώρα δυνατό στα videogames.

Γιατί παίζουμε videogames; Για να βιώσουμε νέες εμπειρίες, να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις, να νιώσουμε νέα συναισθήματα. Για να ξεπεράσουμε τα όρια του εαυτού μας και να εξερευνήσουμε φανταστικούς, συναρπαστικούς κόσμους. Για να συναγωνιστούμε με τους φίλους μας, να κάνουμε νέες φιλίες και να ζήσουμε μαζί τους καινούριες περιπέτειες.

Για όλους εμάς λοιπόν, έρχεται το PlayStation 5 για να ξεπεράσει κάθε όριο και να μας ταξιδέψει εκεί που δεν έχουμε ξαναβρεθεί. Με ποιο τρόπο; Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε! Ας αρχίσουμε από τους παρακάτω πέντε:

1. Όταν είδαμε τον Spider-Man: Miles Morales της Marvel να εμφανίζεται στην οθόνη σχεδόν χωρίς αναμονή

Κάποτε, βάζαμε το παιχνίδι να φορτώσει και περιμέναμε. Υπήρχαν φορές που  περιμέναμε αρκετά και φορές που περιμέναμε περισσότερο. Ανάλογα με το παιχνίδι και την γενιά της κονσόλας μας.… Τελικά, επιτέλους το παιχνίδι ξεκινούσε. Ε, αυτές οι μέρες είναι παρελθόν. Το PS5, με τον δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει σχεδόν άμεσους χρόνους loading  – η κονσόλα είναι έτοιμη μέσα σε δευτερόλεπτα και παιχνίδια όπως το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales φορτώνουν με ταχύτητα που θα ζήλευε κι ο ίδιος ο Spidey, καθώς αιωρείται μέσα στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

2. Όταν αισθανθήκαμε το Haptic Feedback και τα Adaptive Triggers του DualSense

Με το next-gen χειριστήριο του PS5, δεν αλληλεπιδρούμε απλώς με τον κόσμο του παιχνιδιού – γινόμαστε αναπόσπαστο μέρος του και νιώθουμε την κάθε στιγμή. Χαρακτηριστικότατo παράδειγμα  το Astro’s Playroom. Τα adaptive triggers (σκανδάλες δυναμικής απόκρισης) μάς δίνουν διαφορετικά επίπεδα τ αντίστασης, ανάλογα με τις ενέργειες μας εντός του παιχνιδιού , ενώ η τεχνολογία Haptic Feedback μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε διαφορετική αίσθηση στο χειριστήριο ανάλογα με το περιβάλλον  και τα ερεθίσματα αυτού. Έχετε αισθανθεί ποτέ ακόμα και τον άνεμο που φυσά στο παιχνίδι, μέσα από το χειριστήριό σας; Με το DualSense, θα νιώσετε αυτό και πολλά άλλα!

3. Όταν μείναμε να χαζεύουμε τα εκπληκτικά next-gen γραφικά

Το PS5 είναι εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένες CPU και GPU προσφέροντας εικόνες που θα ήταν αδύνατο να δούμε σε προηγούμενα συστήματα. Κορυφαία όλων η τεχνολογία Ray Tracing, με την οποία βλέπουμε απίστευτα ρεαλιστικά εφέ φωτός και σκιάς, κάνοντας τα παιχνίδια που υποστηρίζουν την τεχνολογία να μοιάζουν απαράλλακτα από την πραγματικότητα. Τι έχουν να δουν τα μάτια μας…

insider

4. Όταν μας συνεπήρε ο τρισδιάστατος ήχος

Θυμάστε τι συναρπαστική εμπειρία ήταν για τα αυτιά σας, όταν πήγατε για πρώτη φορά σε κινηματογράφο με surround ήχο; Κάπως έτσι αισθανθήκαμε κι εμείς με τις 3D Audio δυνατότητες του PS5, αφού, μέσα από τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D νιώσαμε τον ήχο να διαχέετε παντού τριγύρω μας, τοποθετώντας μας στο κέντρο της δράσης σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν. Η "custom engine" για 3D Audio, η Tempest Engine, είναι εξοπλισμένη με τη δύναμη απόδοσης εκπληκτικού ήχου, βυθίζοντας μας στον απίστευτο κόσμο του PlayStation 5.

5. Όταν αντιληφθήκαμε πόσοι κόσμοι είναι διαθέσιμοι για να εξερευνήσουμε

Δεν ξέρουμε για σας, αλλά η εξερεύνηση είναι για μας η πιο συναρπαστική προοπτική στα games του PlayStation. Και πώς να μην είναι, όταν η δύναμη του PS5 δημιουργεί μερικούς από τους μεγαλύτερους, πιο συναρπαστικούς και πιο λεπτομερείς κόσμους που έχουμε δει ποτέ. Από την τεράστια Νέα Υόρκη του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, στον ζοφερό κόσμο του Demon’s Souls και τον πολύχρωμο των Astro’s Playroom, και του  Sackboy: Η Μεγάλη Περιπέτεια (A Big Adventure)… το ταξίδι μας μόλις ξεκινά και δεν προβλέπεται να τελειώσει σύντομα!

Πιο πολύ από ποτέ, πραγματικά σε αυτή τη γενιά Play Has No Limits!

Αναδημοσίευση από Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider