Επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποιεί ο Νίκος Χαρδαλιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποιεί ο Νίκος Χαρδαλιάς
Οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων και ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισπανίας θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών των υφυπουργών Εθνικής 'Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά και της Esperanza Casteleiro Llamazares.

Οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων και ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισπανίας θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών των υφυπουργών Εθνικής 'Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά και της Esperanza Casteleiro Llamazares, με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του πρώτου στην Μαδρίτη, κατόπιν προσκλήσεως της Ισπανίδας ομολόγου του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία, ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί την ισπανική Διεθνή Έκθεση 'Αμυνας και Ασφάλειας, FEINDEF 2021 (FERIA INTERNACIONAL DE DEFENSA Y SEGURIDAD), η οποία διοργανώνεται από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2021 στη Μαδρίτη.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί επίσημη συνάντησή του με τον υπουργό 'Αμυνας της Δημοκρατίας της Σερβίας Dr. Nebojša Stefanović για θέματα διμερών σχέσεων αρμοδιότητάς τους, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

Τέλος, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας Βησσαρίωνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider