Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Γιώργος Γεωργακόπουλος – Αναλαμβάνει CEO της Intrum

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Γιώργος Γεωργακόπουλος – Αναλαμβάνει CEO της Intrum
Το ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει να λειτουργεί με δεκαμελή σύνθεση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασής του.

Την παραίτηση του Γεώργιου Γεωργακόπουλου από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε η Τράπεζα.

Ο κ. Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε, σε συνέχεια ανάληψης καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Intrum Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις».

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς

H Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, σε συνέχεια ανάληψης καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Intrum Hellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις», παραιτήθηκε από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Το Δ.Σ. της Τράπεζας θα συνεχίσει να λειτουργεί με δεκαμελή σύνθεση, δυνάμει του άρθρου 9 του ισχύοντος καταστατικού της, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασής του, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί τον κ. Γεωργακόπουλο για την προσφορά του στον Όμιλο στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Εταιρεία «Intrum» ως και στη δημιουργία της νέας εταιρείας «Intrum Hellas» και προσβλέπει σε μια εξίσου επιτυχημένη συνεργασία από τη νέα του θέση.

Η από 24.04.2019 απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την εκπροσώπηση της Τράπεζας διατηρείται στο σύνολό της σε ισχύ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider