Η Huawei διοργάνωσε διάσκεψη για τους Ευρωπαίους εταίρους της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Huawei διοργάνωσε διάσκεψη για τους Ευρωπαίους εταίρους της
Η Huawei, κορυφαία εταιρεία στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ), διοργάνωσε το πρώτο Huawei European Partner Conference 2024, στις 10-11 Απριλίου στο Κόμο της Ιταλίας, με προσκεκλημένους συνεργάτες της από όλη την Ευρώπη.

Η Huawei, κορυφαία εταιρεία στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ), διοργάνωσε το πρώτο Huawei European Partner Conference 2024, στις 10-11 Απριλίου στο Κόμο της Ιταλίας, με προσκεκλημένους συνεργάτες της από όλη την Ευρώπη.

Το συνέδριο με τίτλο «Grow Together, Win the Future» παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 Ευρωπαίοι εταίροι. Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγιναν παρουσιάσεις και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ακόμα καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας, οι οποίοι αναζητούν ποιοτικές λύσεις ΤΠΕ.

«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κορυφαία προϊόντα ΤΠΕ για να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις να γίνουν ψηφιακές και έξυπνες ακόμη πιο γρήγορα. Μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε την Ευρώπη να οικοδομήσει ψηφιακές υποδομές, να καλλιεργήσει ψηφιακά ταλέντα και να πετύχει τους στόχους της για την Ψηφιακή Δεκαετία», δήλωσε ο Jim Lu, President of the European Region της Huawei.

Willi Song, Πρόεδρος European Enterprise Business, Huawei

Η Huawei έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της με περισσότερους από 5000 συνεργάτες στο χαρτοφυλάκιο του οικοσυστήματός της. Αυτό περιλαμβάνει τους κορυφαίους διανομείς της Ευρώπης, καθώς και περισσότερους από 800 συνεργάτες ανάπτυξης λύσεων ή υπηρεσιών.

Τα έσοδα της Huawei ανήλθαν στα 90 δισεκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας ετήσια αύξηση άνω του 9% ενώ επανεπένδυσε 23,3% σε Έρευνα & Ανάπτυξη (Ε&Α). Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 13.000 άτομα στην Ευρώπη με 27 κέντρα Ε&Α σε 13 χώρες.

«Η μακροπρόθεσμη στρατηγική μας είναι να έχουμε ένα ανοιχτό, δίκαιο και διαφανές οικοσύστημα συνεργατών. Γι' αυτό κάνουμε πολλαπλές επενδύσεις, προκειμένου να έχουμε αμοιβαία επιτυχία με τους συνεργάτες μας, από κοινή ανάπτυξη προϊόντων και επιχειρηματική δραστηριότητα E2E, έως εγγυημένες και γρήγορες παραδόσεις προϊόντων», δήλωσε ο Willi Song, President του European Enterprise Business, Huawei.

Εκτός από την ευρωπαϊκή επιχειρηματική στρατηγική της, η Huawei παρουσίασε μία νέα υπηρεσία για τους συνεργάτες της το «Go Cloud, Grow Cloud» για να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους συνεργάτες να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Επίσης παρουσίασε ένα χαρτοφυλάκιο νέων προϊόντων ΤΠΕ στους τομείς της επικοινωνίας δεδομένων, αποθήκευσης και οπτικών δικτύων και πιο συγκεκριμένα μία πλήρη σειρά Wi-Fi 7 AP, το πρώτο Active-Active Storage του κλάδου για Μικρούς και Μεσαίους Οργανισμούς, καθώς και νέα προϊόντα Huawei eKit ειδικά για τον τομέα διανομής.

Το Huawei European Partner Conference 2024 έδωσε επίσης την ευκαιρία σε συνεργάτες και πελάτες να μοιραστούν τις ιστορίες επιτυχίας τους και ολοκληρώθηκε με τελετή βράβευσης των συνεργατών που είχαν εξαιρετική συνεισφορά το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider