Real Estate: Συνεργασία Inventio (HIG) - Πάνου Παναγιωτίδη

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Real Estate: Συνεργασία Inventio (HIG) - Πάνου Παναγιωτίδη
Έδωσαν τα χέρια Inventio και Πάνος Παναγιωτίδης.

Στη δημιουργία κοινής εταιρείας στο real estate προχωρούν η Inventio, συνεργάτης του μεγάλου αμερικανικού fund HIG (γνωστό για τις δράσεις σε ακίνητα, τουρισμό κ.α. στην Ελλάδα) και ο Π. Παναγιωτίδης, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος και μέτοχος της DIMAND από την οποία αποχώρησε λίγο πριν την είσοδό της στο Χρηματιστήριο.

Οι δύο πλευρές προχωρούν στη δημιουργία κοινής εταιρίας που θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων (REAL ESTATE DEVELOPMENT) έχοντας στο χαρτοφυλάκιο και τις ελληνικές δραστηριότητες της HIG.

Ειδικότερα, η Inventio (www.inventio.gr) και ο Πάνος Παναγιωτίδης (πρώην Chief Operating Officer της Dimand A.E.), ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους με τη δημιουργία κοινής εταιρίας που θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων (REAL ESTATE DEVELOPMENT).

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κος. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα €300 εκατ. στα επόμενα χρόνια.

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου η INVENTIO και η HIG Capital. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με projects που θα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές αλλά και την οικονομία.

Εκ μέρους της Inventio, που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικού συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μπήτρος τόνισε: «Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Παναγιωτίδη που φέρνει μαζί του εμπειρία και τεχνογνωσία 20 ετών στον χώρο του REAL ESTATE DEVELOPMENT, στοχεύοντας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο καθώς και στη διεύρυνση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Προσβλέπουμε στη συμβολή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων projects καθώς και την προσθήκη νέων σημαντικών έργων στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Το επενδυτικό πλάνο της ONEX – Ο ορίζοντας 6μήνου, τα προγράμματα και η χρηματοδότηση  

Trades Estates: Χαρτοφυλάκιο ακινήτων 286 εκατ. ευρώ – Ο «δρόμος» προς το ΧΑ

Η «ακτινογραφία» των Δικαστικών Μεγάρων Κεντρικής Ελλάδας - Προσφορές τον Ιανουάριο 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider