Bed Bath & Beyond: Κλείνει τα 50 από τα περίπου 150 καταστήματά της στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Bed Bath & Beyond: Κλείνει τα 50 από τα περίπου 150 καταστήματά της στις ΗΠΑ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η «ταλαιπωρημένη» εταιρεία λιανικής πώλησης οικιακών ειδών, καθώς ο οικονομικός διευθυντής της, Γκουστάβο Αρνάλ, αυτοκτόνησε πρόσφατα, κυκλοφόρησε τα σχέδιά της τον περασμένο μήνα να κλείσει τα καταστήματα «χαμηλής παραγωγής», που αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% επί του συνόλου.

Πάνω από 50 από τα συνολικά 150 καταστήματα της στις ΗΠΑ σχεδιάζει να κλείσει η Bed Bath & Beyond, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη.

Η «ταλαιπωρημένη» εταιρεία λιανικής πώλησης οικιακών ειδών, καθώς ο οικονομικός διευθυντής της, Γκουστάβο Αρνάλ, αυτοκτόνησε πρόσφατα, κυκλοφόρησε τα σχέδιά της τον περασμένο μήνα να κλείσει τα καταστήματα «χαμηλής παραγωγής», που αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% επί του συνόλου.

Το εργατικό δυναμικό της μειώνεται επίσης, καθώς έχει απολύσει περί το 20%.

Τα «λουκέτα» αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου προσπάθειας να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά της εταιρείας και να αντιστραφούν οι φθίνουσες πωλήσεις της.

Στα τέλη Αυγούστου, η Bed Bath & Beyond εξασφάλισε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένου ενός δανείου.

Η εταιρεία λειτουργεί και άλλες γνωστές αλυσίδες. Έχει 135 καταστήματα Buybuy Baby και 51 με από τα brands Harmon, Harmon Face Values ή Face Values. Άνοιξε πέντε καταστήματα BuyBuy Baby μόνο αυτό το τρίμηνο που έληξε στις 28 Μαΐου.

Ήδη, το αποτύπωμα της Bed Bath & Beyond έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει μειωθεί κατά περίπου 35% καθώς η εταιρεία έκλεισε κι άλλα σημεία πώλησης. Είχε συνολικά 1.478 καταστήματα, στο τέλος του α’ τριμήνου του 2020. Την ίδια περίοδο φέτος, έχει συνολικά 955 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων 769 καταστημάτων Bed Bath & Beyond.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ανοιχτή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων - Oι προϋποθέσεις και οι «κόφτες»

Ο Ντοστογιέφσκι… πάει στην Καρυστιανού - Ο Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα της «Μπάρτσα» - Ο «καθαρός διάδρομος» της ΝΔ

Νέο Αεροδρόμιο Κρήτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-GMR): Προσφορά από Indra για τα συστήματα αεροναυτιλίας - «Απογειώνεται» τέλη 2028

Φόρτωση BOLM...
reader insider