Η Credit Suisse ετοιμάζεται για απολύσεις, εν μέσω διεύρυνσης των ζημιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Credit Suisse ετοιμάζεται για απολύσεις, εν μέσω διεύρυνσης των ζημιών
Η ελβετική τράπεζα ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα της για το β' τρίμηνο του 2022 την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Ιουλίου.

Ένα νέο γύρο περικοπών προσωπικού και απολύσεων ετοιμάζει η Credit Suisse, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας SonntagsZeitung, με στόχο την περικοπή των λειτουργικών εξόδων της ελβετικής τράπεζας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συζητήσεις για τις περικοπές προσωπικού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Credit Suisse ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα της για το β' τρίμηνο του 2022 την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Ιουλίου, με την διοίκηση της τράπεζας να έχει προειδοποιήσει πως αυτά θα επηρεαστούν από την αποχώρηση πελατών, ιδίως στην περιοχή της Ασίας, μετέδωσε το Bloomberg.

Υπό την ηγεσία του Τόμας Γκότστειν ως CEO, η τράπεζα έχει δεχθεί πλήγμα 5,5 δισ. δολαρίων από την υπόθεση της Acrhegos, το κλείσιμο της Greensill Capital και μια σειρά άλλων γεγονότων που έχουν φθείρει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην Credit Suisse.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider