ΚΕΟΣΟΕ: Από 10/11 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΕΟΣΟΕ: Από 10/11 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ
Το πρόγραμμα αφορά την πλήρωση 14 θέσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου.

Ανοίγει την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ που υλοποιεί ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ).

Το πρόγραμμα αφορά την πλήρωση 14 θέσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την τρίτη πρόσκληση του εν λόγω προγράμματος, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζομένους «του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης) της Περιφέρειας Αττικής και μόνο, δεδομένου ότι στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας ο εγκεκριμένος αριθμός ωφελουμένων (967), καλύφθηκε στο πλαίσιο της 1ης και 2ης πρόσκλησης» όπως σημειώνεται στη ανακοίνωση της ΚΕΟΣΟΕ.

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου (περιλαμβανομένης και της περίπτωσης εργαζόμενου σε εποχική επιχείρηση) σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας, με σχέση εξαρτημένης εργασίας τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου λογίζεται η πρώτη ημέρα υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης).

Το πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» είναι επιδοτούμενο με 5 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ευρώ για τα προγράμματα 100 ωρών, που αφορούν (7) επτά ωφελούμενους και 400 ευρώ για τα προγράμματα 80 ωρών, που αφορούν επίσης (7) επτά ωφελούμενους) και λόγω της covid-19, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Η επιδοτούμενη κατάρτιση αφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούν:

- Γευσιγνώστης Οίνων,

- Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,

- Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,

- Στέλεχος Εξαγωγικού - Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων

- Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΔΟΑΟ - ΚΕΟΣΟΕ - ΣΕΟ: Άμεση ενίσχυση του αμπελοοινικού κλάδου - Επιστολή προς τον Σπ. Λιβανό

gazzetta
gazzetta reader insider insider