doValue Greece: Ρυθμίσεις δανείων 5 δισ. ευρώ και moratoria 6 δισ. ευρώ στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της

Νένα Μαλλιάρα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
doValue Greece: Ρυθμίσεις δανείων 5 δισ. ευρώ και moratoria 6 δισ. ευρώ στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της εταιρείας απεστάλει επιστολή στους εργαζόμενους, στην οποία περιγράφεται το έργο του πρώτου χρόνου λειτουργίας της doValue Greece και οι εφεξής στόχοι.

Στήριξη στους πληγέντες από την πανδημία, παρέχοντας αναστολή πληρωμών για δάνεια ύψους 6 δισ. ευρώ σε περίπου 90.000 δανειολήπτες και ρυθμίσεις σε 45.000 δάνεια, ύψους σχεδόν 3 δισ. ευρώ, έχει παράσχει η doValue στον ένα χρόνο λειτουργίας της.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της εταιρείας, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece κ.κ. Θεόδωρος Καλαντώνης και Τάσος Πανούσης απέστειλαν επιστολή στους εργαζόμενους, στην οποία περιγράφεται το έργο του πρώτου χρόνου λειτουργίας της doValue Greece και οι εφεξής στόχοι.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, η doValue υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι της ελληνικής κοινωνίας, των πελατών και των μετόχων της. Η εταιρεία κάνει καθημερινά πράξη την θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας της: να σχεδιάζει, να προτείνει και να υλοποιεί λύσεις που είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων, τόσο των κατόχων των δανείων όσο και των οφειλετών, και με τον τρόπο αυτό να ευνοεί την εξυγίανση και ανάπτυξη της οικονομίας και να δημιουργεί αξία για την κοινωνία μέσα από τη συνεννόηση και τη συνεργασία.

Μέσα στον ένα χρόνο της λειτουργίας της, η doValue Greece έχει στηρίξει τους πληγέντες από την πανδημία, παρέχοντας αναστολή πληρωμών για δάνεια ύψους 6 δισ. ευρώ σε περίπου 90.000 δανειολήπτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να ξεπεράσουν προσωρινές δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της αναστολής της οικονομικής δραστηριότητας.

Σε εφαρμογή των προγραμμάτων στήριξης, 26.000 πελάτες της εταιρείας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Γέφυρα Ι» για δάνεια σχεδόν 2 διςσ.ευρώ. Το ύψος της επιδότησης μέχρι σήμερα για τα δάνεια αυτά αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ, ενώ άλλοι 20.000 πελάτες έχουν αιτηθεί την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Γέφυρα ΙΙ» για δάνεια πάνω από 2,5 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, στηρίζοντας τους συνεργάσιμους δανειολήπτες με ρυθμίσεις, πολλές από τις οποίες περιλάμβαναν άφεση χρέους, μέσα στο 2020 η doValue Greece ρύθμισε 45.000 δάνεια, ύψους σχεδόν 3 δισ. ευρώ. Μέσα στο α΄ πεντάμηνο ρυθμίστηκαν άλλα 25.000 δάνεια, ύψους 1,7 δισ. ευρώ, συνολικά για σχεδόν 70.000 πελάτες. Δηλαδή, στη διετία της κρίσης Covid-19 ρυθμίστηκαν δάνεια σχεδόν 5 δισ. ευρώ.

Ειδικά για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Eurobank, η doValue σχεδίασε, διαπραγματεύθηκε και υλοποίησε συμφωνίες σε εξατομικευμένη βάση, ώστε να θεραπευθούν και να καταστούν εκ νέου εξυπηρετούμενα, δάνεια άνω των 600 εκατ. ευρώ.

Στην αρχή της δεύτερης χρονιάς της, η doValue Greece βρίσκεται σε προνομιακή θέση, όπως αναφέρουν στους εργαζόμενους ο Εκτελεστικός Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, ευχαριστώντας τους για τον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά τους, ειδικά εν μέσω των αντίξοων συνθηκών και της υποχρεωτικής τηλεργασίας που επέβαλε ο Covid-19.

«Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε στην κορυφή. Έχουμε μεγαλύτερους και μικρότερους, αλλά όχι λιγότερο ή περισσότερο σημαντικούς. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλες τις δυνατότητες για να αναπτύξουμε τις εργασίες μας. Αυτή η πρώτη χρονιά για την εταιρεία μας είναι ο πρώτος σταθμός μιας μεγάλης αναπτυξιακής πορείας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους προς τους εργαζόμενους, θέτοντας ως στόχο η doValue Greece να παραμείνει η Νο 1 εταιρεία στη διαχείριση δανείων στην Ελλάδα.

Δείτε δεξιά την Επιστολή για τον ένα χρόνο doValue Greece.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καλαντώνης (doValue Greece): Το γενικό «πάγωμα» των πλειστηριασμών ωφελεί μόνο όσους δεν χρειάζονται προστασία

gazzetta
gazzetta reader insider insider